Avoimet työpaikat

Software Developer (frontend/backend)

Cinia

Cinian ohjelmistoliiketoiminta kasvaa. Helsingissä suunnittelemme ja toteutamme digitaalisia ratkaisuja mm. liikenteen, turvallisuuden ja teollisuuden toimijoille sekä julkishallinnon organisaatioille.

Tehtävän kuvaus

Etsimme Helsinkiin uusia asiantuntijoita!

Työskentelet ketterissä ohjelmistoprojekteissa osaamisestasi riippuen joko frontti-, bäkkäriroolissa tai fullstackdevaajana. Sinulla on vähintään vuoden verran aiempaa kokemusta web-pohjaisten ohjelmistojen kehityksestä ja nyt haluat ottaa urallasi määrätietoisen askeleen eteenpäin eri toimialojen ammattikäyttäjille suunnattuja järjestelmien parissa. Työskentelet ketterässä tiimissä ja osaat hyödyntää rutiininomaisesti Scrum-menetelmiä sekä kehitystä tukevia työkaluja ja -ympäristöjä.

Tarjoamme sinulle taustaasi sopivan roolin, jossa pääset käyttämään vahvuuksiasi sekä ottamaan haltuun moderneja teknologioita ja työkaluja. Tehtävässä menestymisessä sinua tukevat osaavien kollegoiden lisäksi Cinian kehittäjäyhteisön yhdessä luoma playbook agile-projektien läpivientiin sekä nykyaikaiset DevOps-kehitysympäristöt.

Avainsanoja: Java 8+, Spring, Springboot, REST, Node, SQL, NoSQL, Angular, React, Git, JenkinsKulttuuriimme olet selvä match, kun vannot uusien ideoiden pyörittelyyn yhdessä, uskot asioiden loppuunsaattamiseen, annat mahdollisuuden huonollekin huumorille ja näet tärkeänä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti. Työnteosta koodauspuolen tehtävissä Cinialla kertoo oheinen nettisivu (Ciniasta koodareille).Rekrytoivan esimiehen Kimmo Alamartimon tavoitat numerosta 040 552 9204 (sähköposti: kimmo.alamartimo@cinia.fi).

Jos pohdit esimerkiksi onko oma taustasi riittävä tehtävään, voit olla yhteydessä rekrytoija Sakuun: puh. 044 3111 775 (sähköposti: saku.tihverainen@cinia.fi).

Kiinnostuitko? Kirjaa CV:n ohessa lyhyesti mikä sinua motivoi devaajan roolissa sekä palkkatoiveesi. Hakuaikaa on 30.9. saakka, mutta haastattelemme ja teemme valintoja nopealla syklillä.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

31.08.2018 - 07.10.2018