Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Software developer (HKI)

Cinia

Cinia on tulevaisuuden menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä ohjelmistokehittäjille erilaisissa rooleissa. Yhdistämme aina roolin työntekijän taitoihin ja osaamiseen.

Yleisesti ottaen käytämme avoimen lähdekoodin teknologioita kehittääksemme ja luodaksemme räätälöityjä, kriittisen tärkeitä ohjelmistoratkaisuja kasvavalle määrälle yrityksiä ja organisaatioita.

Mitä tarjoamme: Build up-kulttuurin, missä pystyt vaikuttamaan miten ja mitä me teemme. Avoimen ammattikulttuurin, jossa opimme yhdessä. Kilpailukykyisen palkan perustuen osaamiseen. Asianmukaiset työsuhde-edut (mm. kännykkäetu, lounas- ja virkistyssetelietu, laaja sairausvakuutus, sairaan lapsen hoitopalvelu, työn ja vapaa-ajan tasapaino mm. työajan joustojen ja erilaisten arjen helpotusten avulla). Mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja.

Helsingin saitti sijaitsee Ilmalassa uusissa toimitiloissa aivan juna-aseman vieressä ja Hakamäentien vieressä. Rakennamme kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi liikenteen, energian ja turvallisuuden aloilla sekä tuotekehitämme teollisuuden ja taloushallinnon asiakkaidemme ohjelmistotuotteita. Asiakkaitamme ovat esim. Valmet, Sandvik, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.

Hakeminen

Jos kuvaus kuulosti kiinnostavalle, jätäthän hakemuksen - CV riittää. Olemme mahdollisimman pian yhteydessä.
Kasvamme jatkuvasti ja siksi tämä haku on jatkuva. Palkkaamme osaavia ja tiimeihin sopivia henkilöitä nopeasti, kun match osaamisen ja kulttuurin kanssa syntyy.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja potentiaalisista työtehtävistä, ota yhteyttä Kimmoon: Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi, puh. 040 552 9204.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

16.07.2018 - 07.09.2018