Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Software Developer, IAM & Security (HKI)

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Etsimme toimistollemme Ilmalaan tietoturvaorientoitunutta ohjelmistokehittäjää osaksi devaustiimiämme. Pääset suunnittelemaan ja toteuttamaan yhteiskunnan kannalta kriittisiä ja teknisesti haastavia digitaalisia palveluita teollisen internetin, liikenteen, infra- ja turvallisuusalan alueilla.

 

Cinialla roolisi muotoutuu osaamisesi ja kiinnostuksen kohteidesi mukaisesti. Haemme tähän positioon kokenutta Java fullstack tai backend –taituria, jolla on vahva näkemys ja osaaminen erityisesti identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisuista sekä tietoturvallisesta ohjelmistoarkkitehtuurista. Odotamme, että seuraat alueen teknologian kehittymistä sekä nautit osaamisen jakamisesta ja näkemyksien vaihtamisesta kollegoiden kesken.

 

Edellytämme hakijalta aiempaa työkokemukseen perustuvaa kokemusta web-palveluiden kehittämisestä, sisältäen

-Javan ja Spring Frameworkin tehokas hyödyntäminen

-SQL/NoSQL-tietokannat

-Toteutukset pilviympäristöihin mikropalveluarkkitehtuuria hyödyntäen

-Kokemusta keskitetyn identiteetin ja pääsynhallinnan ratkaisuiden toteuttamisesta

-Sujuvaa suomenkielen taitoa

Arvostamme erityisesti mikäli hakijalta löytyy edellä mainittujen lisäksi kokemusta yhdestä tai useammista seuraavista: API-kehitys ja rajapinnat, devops-menetelmät, konttiteknologiat (esim. Docker, Kubernetes) sekä CI/CD-automaatiosta (esim. Jenkins, Ansible).

Tarjoamme

Tarjoamme osaamistasi vastaavia, joiden suorittamiseen saat kollegoiltasi tukea. Osana piinkovien ohjelmistoammattilaisten työyhteisöä sinuun kohdistuu paljon odotuksia, mutta tulet saat varmasti takaisin yhtä paljon ja syvennät entisestään kovaa ammattitaitoasi.

Cinialla pääset osaksi huippuasiantuntijoiden työyhteisöä, jossa paiskitaan hommia rennossa ja välittömässä ilmapiirissä, kovalla can-do asenteella ja auttaen työkavereita yli tiimirajojen. Meille tärkeitä asioita ovat keskinäinen luottamus, vastuunkanto ja jatkuva parantaminen pienissäkin asioissa. Luonteenomaista kulttuurillemme on, että maustamme työpäiviä vahvalla annoksella hyvää kahvia ja huumoria.

Vaikka työskentelemme sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, kunnioitamme suuresti kunkin omaa aikaa työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Sairaan lapsen hoitopalvelu sekä laajat vakuutuspohjaiset työterveyspalvelut kuuluvat etupakettiimme tavanomaisten puhelin-, lounas- ja virike-etujen lisäksi. Työkalut ovat asianmukaiset, eli erinomaiset ja valittavissasi.

 

Hakeminen

Mikäli näet itsesi edellä kuvatussa roolissa, haluamme kuulla sinusta. Lähetä hakemus, jossa kerrot millaista osaamista ja kokemusta sinulla löytyy. Kerro myös palkkatoiveesi, milloin voisit aloittaa sekä mitä muita odotuksia sinulla olisi työhön liittyen. Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä.

 

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä: Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo, kimmo.alamartimo@cinia.fi.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

12.04.2018 - 13.05.2018