Avoimet työpaikat

Software developer (JKL)

Cinia

Cinia kulkee yritysten, terveydenhuollon ja kansallisesti merkittävien organisaatioiden toiminnan digitalisoinnissa kehityksen kärjessä. Arkea sujuvoittavat ja merkittävää lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä yhteistyössä loppukäyttäjien, eri alojen ammattilaisten kanssa. www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Etsimme fronttidevaajillemme Tommille ja Tomille työkaveria, olisitko se sinä?Uudelta työkaverilta odotamme muutaman vuoden työkokemusta front end -teknologioista ja -projekteista. Erityisesti arvostamme JavaScriptin ja Reactin sujuvaa osaamista, myös Gitin tulee olla hanskassa. TypeScriptin tuntemus on ehdottomasti eduksi. Odotamme myös itsenäistä otetta ja halua ottaa haltuun uusia teknologioita. Työotteeseesi kuuluu, että kun havaitset ongelmia, tartut niihin ja pyrit ratkaisemaan ne.

Jos työkokemusta on vähemmän, mutta takana on kuitenkin huikea projekti edellä mainituilla teknologioilla tai osaamiseesi kuuluu jotakin muuta fronttiin liittyvää teknologiaosaamista, esittele ihmeessä projektisi tai osaamisesi meille.

Plussaa edellisten lisäksi on, jos sinulla on hiukan visuaalista silmää ja jos taivut tarvittaessa huonoon huumoriin ja väsyneeseenkin läppään.

Työkenttänä tässä tehtävässä on teollisuuden, maatalouden sekä liikenteen ratkaisut. Tehtävässä tulet osallistumaan käytettävien teknologioiden ja kirjastojen valitsemiseen ja kehittämiseen. Odotamme siis innostusta, kiinnostusta ja kompetenssia tämän tyyppiseen toimintaan.

Me tarjoamme sinulle palkan lisäksi perinteiset luontaisedut (mm. matkapuhelin-, lounas- ja kulttuurietu, kattava vakuutusturva sekö sairaan lapsen hoitoetu), lisäksi meillä toimii aktiivisesti esim. lautapelikerho sekä teekerho, joka on tuottanut meille oman, uniikin teeblendin.

Hakeminen

Jos kuvaus puhutteli Sinua, jätäthän hakemuksen - CV riittää. Olemme mahdollisimman pian yhteydessä.
Kasvamme jatkuvasti ja toivotamme uusia osaavia henkilöitä tervetulleeksi taajaan. Palkkaamme osaavia ja tiimeihin sopivia henkilöitä nopeasti, kun match osaamisen ja kulttuurin kanssa syntyy.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja potentiaalisista työtehtävistä, tai riittääkö taustasi vielä työskentelemään Cinialla, ota yhteyttä rekrytoija Sakuun: saku.tihverainen@cinia.fi / 044 3111 775.
Jyväskylän liiketoimintaa vetää Ville Vainio, jolta voit kysellä tehtävästä tarkemmin: ville.vainio@cinia.fi / 050 3843 731

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

29.10.2018 - 09.11.2018