Avoimet työpaikat

Software developer (JKL)

Cinia

Cinia on tulevaisuuden menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi

 

Tehtävän kuvaus

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä ohjelmistokehittäjille erilaisissa rooleissa. Yhdistämme aina roolin työntekijän taitoihin ja osaamiseen.

Yleisesti ottaen käytämme avoimen lähdekoodin teknologioita kehittääksemme ja luodaksemme räätälöityjä, kriittisen tärkeitä ohjelmistoratkaisuja kasvavalle määrälle yrityksiä ja organisaatioita. Kuitenkin käyttämämme teknologiat riippuvat aina toteutettavasta ratkaisusta. Yksi tyypillinen asetelma viime aikoina on ollut Java/Spring -ympäristössä HTML5 (React, Angular, yms.) -teknologiolla toteutettu kokonaisuus.

Mitä tarjoamme: Avoimen ja keskustelevan build up-kulttuurin ilman turhia hierarkioita, missä pystyt vaikuttamaan miten ja mitä me teemme. Avoimen ammattikulttuurin, jossa opimme yhdessä. Kilpailukykyisen palkan perustuen osaamiseen. Asianmukaiset työsuhde-edut (mm. kännykkäetu, lounas- ja virkistyssetelietu, laaja sairausvakuutus, sairaan lapsen hoitopalvelu, työn ja vapaa-ajan tasapaino mm. työajan joustojen ja erilaisten arjen helpotusten avulla). Mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja.

Jatkuvasti kasvavalla Jyväskylän saitilla meitä on reilusti yli 50 ja modernit tilamme sijaitsevat Ylistönmäen huipulla. Pyrkimyksemme on rakentaa kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valtra, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä. Tee- ja kahvi- sekä lautapelivalikoimat paranevat asiaan paneutuneiden kerhojen ansiosta jatkuvasti. Meillä viihdytään tehdessä todella mielenkiintoisia ja haastavia hommia - tule sinäkin viihtymään haastavien projektien pariin.

Hakeminen

Jos kuvaus kuulosti kiinnostavalle, jätäthän hakemuksen - CV riittää. Olemme mahdollisimman pian yhteydessä.
Kasvamme jatkuvasti ja toivotamme uusia osaavia henkilöitä tervetulleeksi taajaan. Palkkaamme osaavia ja tiimeihin sopivia henkilöitä nopeasti, kun match osaamisen ja kulttuurin kanssa syntyy.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja potentiaalisista työtehtävistä, tai riittääkö taustasi vielä työskentelemään Cinialla, ota yhteyttä rekrytoija Sakuun: saku.tihverainen@cinia.fi / 044 3111 775.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

18.09.2018 - 12.10.2018