Avoimet työpaikat

Software developer (TRE)

Cinia

Cinia on tulevaisuuden menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Tarjoamme mielenkiintoisia tehtäviä ohjelmistokehittäjille erilaisissa rooleissa. Vaihtoehtona tänä päivänä käytössä oleville tuotteille ja massiivisten tulevaisuuden järjestelmien odottelulle on räätälöityjen täsmäratkaisujen tekeminen. Räätälöity hanke esimerkiksi jonkin erikoissairaanhoidon osa-alueen tarpeeseen on usein järkevin ja nopein tapa hyödyntää digitalisaatiota hoitotyön kehittämisessä. Viime vuosien aikana tekemämme kehittämis- ja räätälöintityö kantaa hedelmää: Erinomaisten palautteiden johdosta tarve Cinian ohjelmistokehittämiselle on kasvanut.

Rakennamme kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, agripuolen, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valmet, Sandvik, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä. Käyttämämme teknologiat riippuvat toteutettavasta ratkaisusta, mutta mahdollisuuksien mukaan rakennamme aina avoimeen lähdekoodiin perustuvia järjestelmiä. Tyypillisin asetelma viime aikoina on ollut Java/Spring -ympäristössä HTML5 (React, Angular, yms.) -teknologiolla toteutettu kokonaisuus. Yhdistämme aina roolin työntekijän taitoihin ja osaamiseen. Tässä ajassa etsimme kehittäjiä, joilla on devauksesta jo kokemusta.

Mitä tarjoamme: Build up-kulttuurin, missä pystyt vaikuttamaan miten ja mitä me teemme. Avoimen ammattikulttuurin, jossa opimme yhdessä. Kilpailukykyisen palkan perustuen osaamiseen. Asianmukaiset työsuhde-edut (mm. kännykkäetu, lounas- ja virkistyssetelietu, laaja sairausvakuutus, sairaan lapsen hoitopalvelu, työn ja vapaa-ajan tasapaino mm. työajan joustojen ja erilaisten arjen helpotusten avulla). Mielenkiintoisia ja merkityksellisiä projekteja.

Tampereen saitilla meitä on jo 50 ja modernit tilamme sijaitsevat Naulakadulla rautatieaseman ja Helsingin moottoritien välissä.

Kulttuuriimme olet selvä match, kun vannot uusien ideoiden ja toteutustapojen pyörittelyyn yhdessä, uskot asioiden loppuunsaattamiseen, annat mahdollisuuden huonollekin huumorille ja näet tärkeänä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti. Työnteosta koodauspuolen tehtävissä Cinialla kertoo oheinen nettisivu (Ciniasta koodareille)

Hakeminen

Jos kuvaus kuulosti kiinnostavalle, jätäthän hakemuksen - CV riittää. Olemme mahdollisimman pian yhteydessä.
Kasvamme jatkuvasti. Palkkaamme osaavia ja tiimeihin sopivia henkilöitä nopeasti, kun match tarpeisiimme osaamisesi kanssa syntyy.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja potentiaalisista työtehtävistä, ota yhteyttä Jukkaan: Liiketoimintajohtaja Jukka Hornborg, jukka.hornborg@cinia.fi, puh. 040 592 9596.
Jos mietit, riittääkö taustasi Cinialla työskentelyyn, ole yhteydessä sähköpostitse tai puhelimella rekrytoija Sakuun (saku.tihverainen@cinia.fi / 0443111775).

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

26.10.2018 - 09.11.2018