Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Solution Manager

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin. Tuhansien kilometrien mittainen oma optinen runkoverkko ja Cinia C-Lion1-merikaapeli tarjoavat lyhimmän ja nopeimman reitin Keski-Euroopan verkkosolmuista Pohjois-Euroopan datakeskuksille ihanteellisiin oloihin sekä Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille.

Tehtävän kuvaus

Haemme kasvavaan ja kansainvälistyvään verkkoliiketoimintaamme Solution Manageria vastaamaan yhteyspalveluidemme ja verkkoratkaisuidemme myynnin tuesta, asiakastarpeiden hahmottamisesta kilpailukykyisiksi ratkaisukokonaisuuksiksi ja palvelukehityksestä. Tehtävä on vakituinen ja sijaitsee Helsingin tai Espoon toimipisteessämme. 

Tehtäviisi kuuluu

 

myynnin tuki asiakastapaamisissa, tarjousten laadinnassa, neuvotteluissa ja liiketoiminnan kehittämisessä (kotimaiset ja kansainväliset asiakkaat)
asiakasratkaisun määrittäminen, kuvaaminen ja esittäminen 
teknisen suunnittelun koordinointi eri tiimien, liiketoimintayksiköiden, ratkaisutoimittajien ja kansainvälisten kumppaneiden kesken
uusien palveluiden ja asiakaskohtaisten ratkaisujen kehittäminen
uusien verkkoteknologioiden ja yhteyspalveluiden asiantuntijatuki

Odotamme

Odotamme sinulta

 

vähintään viiden vuoden kokemusta verkko- ja tietoliikennepalveluista
aktiivista myynnillistä otetta ja näyttöä palveluliiketoiminnan kehittämisessä
laaja-alaista verkkoteknologiaosaamista optisista ja IP-verkoista sekä näihin perustuvien asiakasratkaisujen ja -palveluiden ymmärtämistä
tehtävää tukevaa korkeakoulututkintoa esim. tekniikan alalta
sujuvaa suomen ja englannin suullinen ja kirjallinen osaamista

Tarjoamme

Tällaista meillä on olla töissä

Kasvutavoitteisiimme perustuen rakennamme parhaillaan Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. 

Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon/hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa Timo Kokkola, johtaja, Myynnin tuki ja asiakasratkaisut, puh. 040 86 21553. Timo on parhaiten tavoitettavissa tiistaina 23.5. tai perjantaina 26.5.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si rekrytointijärjestelmämme kautta kotisivuillamme www.cinia.fi/rekry viimeistään ke 7.6. Tehtävään valitulle henkilölle tehdään perusmuotoinen turvallisuusselvitys.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

17.05.2017 - 07.06.2017