Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Sovellusarkkitehti

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Hieman meistä:

Cinia on yli 200 hengen asiantuntijatalo ja tarjoamme palveluita pilvipalveluista ohjelmistoratkaisuihin. Jatkuvasti kasvavalla Jyväskylän saitilla meitä on jo lähes 50 ja modernit tilamme sijaitsevat Ylistönmäen huipulla. Rakennamme kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valtra, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.

Meillä on aidosti rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Asioista keskustellaan avoimesti ja pyrimme jatkuvasti tekemään päivittäistä limppua mukavammaksi kaikille. Tästä pieninä esimerkkeinä nykyisten toimitilojen valinta koko saitin voimin, alati paraneva kahvi- ja teevalikoima sekä kaikille avoin kuntosalimahdollisuus.

Tarjoamme tietysti normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut ja niiden lisäksi laajat terveyspalvelut. Meillä on myös viimeisen päälle työvälineet - mm. sähköpöydät ja vapaasti valittavat kuulokkeet, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet.

Lupaamme pitää sinut ja muut työntekijät keskiössä. Vaikka työskentelemmekin sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Työajan joustojen ansiosta sinulla on aito mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Olisitko sinä kaipaamamme sovellusarkkitehti ja uusi työkaverimme? Haluatko laittaa kätesi saveen ja tehdä oikeasti hommia? Haetko uusia haasteita kesälomien jälkeen?

Arkkitehtina pääset toimimaan Cinian omassa tuotekehityksessä sekä asiakashankkeissa monessa eri roolissa. Olet mukana projektien tarjousvalmisteluissa, työmääräarvioinneissa sekä kehityshankkeissa. Pääset myös valitsemaan käytettäviä teknologioita, kehittämään prosesseja ja työkaluja sekä perustelemaan valintasi asiantuntevalle (ja joskus hyvinkin kriittiselle ja suorapuheiselle) yleisölle.

Odotamme

Tällaista arkkitehtiä etsimme:

Etsimällämme henkilöllä on kokemusta laajoista webpohjaisista järjestelmistä, niiden arkkitehtuureista ja suunnittelusta jo useamman vuoden ajalta.                 

Hänellä on kykyä ja halua ohjata tiimejä ja tekemistä sekä perustella kantansa. On tärkeää, että hän pystyy myös koodaamaan itse, emme hae siis pelkkää Powerpoint-arkkitehtia. Hakemallamme henkilöllä on laajaa osaamista sekä näkemystä eri teknologioista ja alustoista. Kokemus mobiilipuolelta ja/tai tietoturvasta on plussaa.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Petriin: Petri Mähönen, p.040 595 6563.

Hakeminen

Jutellaanko tarkemmin paikan päällä?

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi rekrysivuillamme: https://www.cinia.fi/rekry ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Ja koska paikkoja täytetään meillä nopeasti, laitathan postia saman tien, kuitenkin viimeistään 24.9.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

01.06.2017 - 24.09.2017