Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Sovelluskehittäjä / Backend Developer

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastruktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Cinia etsii pääkaupunkiseudun ohjelmistopalveluihin backend-kehittäjää. Tulet työskentelemään asiakasprojekteissamme ja -toimeksiannoissa rakentaen moderneilla teknologioilla tietoturvallisia ja skaalautuvia pitkän elinkaaren web-sovelluksia.

Haluamme kuulla sinusta lisää jos tunnistat itsestäsi seuraavia ominaisuuksia:

- Suhtaudut teknologiaan intohimoisesti, mutta et säntäile trendien perässä. Osaat viileän analyyttisesti valita asiakastarpeisiin perustuen kulloinkin sopivia työkaluja, ohjelmistokehyksiä ja kirjastoja tavalla, joka ei johda umpikujaan tai toimittajalukkoon, vaan mahdollistaa joustavan jatkokehitettävyyden ja ylläpidon. Sparrailet mielelläsi näistä aiheista kollegoidesi kanssa.

- Työskentelet sujuvasti ketteriä menetelmiä ja jatkuvan julkaisun mahdollistavia kehitys- ja testausympäristöjä hyödyntäen. Ymmärrät näiden merkityksen ohjelmistojen laadunvarmistuksen ja tuloksellisen liiketoiminnan näkökulmasta.

- Olet työskennellyt vähintään pari-kolme vuotta sovelluskehittäjänä esim. tuotekehitysorganisaatiossa, sähköisen asioinnin palvelukehityksessä tai ohjelmistopalveluja tarjoavassa yrityksessä.

- Sinulla on kyky ja halu sekä oppia itse jatkuvasti uutta että jakaa osaamistasi mentoroiden junior-devaajia tiimissäsi.

- Eteen tulevat uudet haasteet, asiakkaat, toimialat ja projektit motivoivat sinua suuresti ja nautit läheisestä työskentelystä asiakkaiden kanssa. Et kammoksu sitä, että tiimi ympärilläsi voi projektin vaihtuessa muuttua, vaan tulet mainiosti toimeen ja kommunikoit sujuvasti kaikkien kanssa.

 

Tarjoamme

Tarjoamme osaamistasi vastaavia, sopivasti haastavia tehtäviä, joiden suorittamiseen saat kollegoiltasi perehdytystä ja tukea. Osana piinkovien ohjelmistoammattilaisten työyhteisöä sinuun kohdistuu paljon odotuksia, mutta tulet takuulla saamaan takaisin yhtä paljon ja kehität vauhdilla ammattitaitoasi.

Sinun kannattaa harkita siirtymistä Cinialle, mikäli haluat kuulua huippuasiantuntijoiden työyhteisöön, jossa paiskitaan hommia rennossa ja välittömässä ilmapiirissä, kovalla can-do asenteella ja auttaen työkavereita yli tiimirajojen. Meille tärkeitä asioita ovat keskinäinen luottamus, vastuunkanto ja jatkuva parantaminen pienissäkin asioissa. Luonteenomaista cinialaiselle kulttuurille on, että maustamme työpäiviä vahvalla annoksella mustaa kahvia ja huumoria.

Vaikka työskentelemme sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, kunnioitamme suuresti kunkin omaa aikaa ja rauhaa työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Sairaan lapsen hoitopalvelu sekä lakisääteistä laajempi vakuutuspohjainen työterveyspalvelut kuuluu etupakettiimme tavanomaisten puhelin-, lounas- ja virike-etujen lisäksi.

Sanomattakin selvää, että huippuammattilaisilla työvälineetkin ovat ”viimeisen päälle” eikä työkoneesta lopu potku kesken. Saat myös vapaavalintaiset kuulokkeet yms. asiaan kuuluvat tarvikkeet, jotta koodin tuottaminen luistaa hyvällä fiiliksellä.

Hakeminen

Hae tehtävää heti kotisivujemme kautta ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi, teknologiaosaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Mainitse hakemuksessa myös palkkatoiveesi.

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja teemme työtarjouksen heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 20.11. Toivomme, että voisit aloittaa meillä mahdollisimman pian, viimeistään tammikuun alussa.

 

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää työskentelystä Cinialla ota yhteyttä: Kimmo Alamartimo, liiketoimintajohtaja, kimmo.alamartimo@cinia.fi, puh. 040 552 9204.

 

HUOM! Kaikki loka-marraskuussa työhaastattelussa käyneet saavat avec-leffaliput Cinian omaan Star Wars: The Last Jedi –ensi-iltaan 13.12.2017 Tennispalatsissa. Lisäksi arvomme lippuja kaikkien hakijoiden kesken. 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

23.10.2017 - 20.11.2017