Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Taloushallinnon assistentti

Cinia

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Cinia Oy tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi ja turvallisempi: vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Asiakkaamme ovat pääsääntöisesti yhteiskunnalle kriittisten palveluiden tuottajia. Cinia on keskeisessä roolissa digitaalisen liiketoiminnan mahdollistajana suomalaisille ja kansainvälisille organisaatioille.

Tehtävän kuvaus

Haemme juuri nyt talous-tiimiimme

Taloushallinnon assistenttia

Oletko oma-aloitteinen, tehokas ja tarkka? Etsitkö monipuolisia taloushallinnon tehtäviä mukavassa työympäristössä? Haemme nyt kasvavaan ja kansainvälistyvään yritykseemme osaavaa henkilöä sujuvoittamaan arkeamme Ciniassa. 

Tehtäväkenttä on taloushallinnon saralla hyvin monipuolinen. Pyrit hoitamaan tehtävät kerralla loppuun asti ja haluat myös aidosti kehittää asioita ja kehittyä. Tehtävässä menestymisessä auttaa, jos olet henkilö, johon on kiva olla yhteydessä, rakastat numeroita ja luot ympärillesi positiivisen fiiliksen.

Tehtäviisi kuuluu vaihtelevia osto- ja myyntireskontraan ja myyntilaskutuksen tehtäviä, jotka vievät vähintään puolet työajastasi. Ostolaskujen käsittely pitää sisällään ostolaskujen tiliöintiä ja selvittelyä. Myyntilaskutuksen ja kv. liiketoiminnan laskutuksen tehtävät käsittävät liiketoiminnan auttamista laskuttamisessa, tiliöinnissä ja hyvitys- ym. erikoistapauksien selvittelyä, sekä tilitoimiston avustamista myyntireskontran ja perinnän toimissa. Avustaminen moninaisissa toimistotehtävissä, kuten matka- ja kululaskuissa, luottokorttilaskuissa ja asiakirjojen luonnostelussa tai tietojen keräämisessä sekä esim. sopimusten ylläpitämistä sopimushallintajärjestelmässä, on arkipäivääsi. Tehtäviisi kuuluu lisäksi liiketoimintaa tukevien taloudellisten raporttien tuottamista ja sekä raportoinnissa avustamista.

Osallistut kehittyessäsi avustaviin sisäisen laskennan tehtäviin, kuten vuosibudjetointiin ja autat business controllereitamme liiketoiminnan tukemisessa. Haluat kehittyä controller-suuntaan ja oppia tuloksen analysointia, ja pidät uusien taulukoiden laatimisesta. Toimit lisäksi talous- ja hallintojohtajan apuna erilaisissa hallinnollisissa tehtävissä. Raportoit  talous-ja hallintojohtajalle.

Odotamme

Mitä tehtävässä viihtyminen ja menestyminen edellyttää?

Olet henkilönä tarkka, aikaansaava ja huolellinen. Paineensietokykysi on hyvä ja olet nopea oppimaan uutta. Haluat työskennellä numeroiden parissa ja kehittää analyyttista ajattelutapaasi. Sinulla on lisäksi mahdollisuus joustaa työajoissa kuukauden vaihteen töiden sitä vaatiessa.

Koulutustaustaltasi olet laskentatoimen / taloushallinnon merkonomi, tradenomi tai sinulla on vastaava muu taloudellinen peruskoulutus. Omaat vähintäänkin aikaisempaa työkokemusta ulkoisen tai sisäisen laskennan tehtävistä aiemmasta työsuhteesta.

Tehtävässä menestyminen edellyttää hyvää excel-osaamista. Kokemus kirjanpito- ja ostolaskujen kierrätysjärjestelmistä katsotaan eduksi.

Tarjoamme

Tällaista meillä on olla töissä

Rakennamme vielä nuoren Cinian tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat. Työpiste on aluksi Keilaniemessä, kunnes huhtikuussa Cinian pk-seudun toiminnot muuttavat Ilmalaan (Cinialla on toimistot myös Jyväskylässä, Tampereella ja Riihimäellä). Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Pyrimme siihen, että jokainen voi sovittaa yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan toivomallaan tavalla. Saat meiltä myös mm. tukea liikunta-ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi, sairaan lapsen hoitopalvelun sekä tietysti modernit työvälineet ja työtilat. Tehtävä on toistaiseksi voimassaoleva ja alkaa mahdollisimman pian.

Hakeminen

Ensi vaiheessa pyydämme liittämään vapaamuotoisen hakemuksesi ansioluetteloineen ja palkkatoivomuksineen viimeistään klo 10 perjantaina 26.1.Cinian rekryjärjestelmän kautta - klikkaa tämän sivun alalaidasta "hae paikkaa".

Haastattelut pidetään keskiviikkona 31.1. klo 14-17 välisenä aikana.

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytoija Saku Tihveräinen saku.tihverainen@cinia.fi ja rekrytoiva esimies talous- ja hallintojohtaja Tarja Oinonen-Rouvali tarja.oinonen-rouvali@cinia.fi  

Työsuhdetyyppi

Vakinainen virka

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Espoo, Helsinki

Hakuaika

23.01.2018 - 26.01.2018