Avoimet työpaikat

Team Leader - tietoliikenteen siirto- ja kaapeliverkot infrastruktuuri

Cinia

Cinialla on lähes 300 työntekijää, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Asiakkaamme ovat huipputyytyväisiä.

Tehtävän kuvaus

Haemme Team Leaderia Riihimäelle tai Helsinkiin Global Connectivity -liiketoimintayksikköön Transmission Network & Infrastructure -tiimiin. Global Connectivity -liiketoimintayksikkö vastaa Cinian kotimaassa ja ulkomailla olevien tietoliikenteen siirto- ja kaapeliverkkojen päälle toteutettavista asiakasratkaisuista, sekä näihin liittyvien infrastruktuurien suunnittelusta, hallinnoinnista ja kehittämisestä. Transmission Network & Infrastructure -tiimin asiantuntijat työskentelevät optisten tiedonsiirtojärjestelmien, kuitu- ja kuparikaapeliverkkojen sekä tietoliikennemastojen ja -laitetilojen suunnitteluun ja hallinnointiin liittyvissä tehtävissä.
 
Team Leaderinä tehtäviisi kuuluu:
  • Liiketoimintavastuu omaan tehtäväalueeseesi liittyen
  • Toimit Riihimäellä ja Helsingissä työskentelevien asiantuntijoiden esimiehenä ja huolehdit asiantuntijoiden toiminnan ja töiden organisoinnista, resursoinnista ja töiden edistymisen seurannasta
  • Johdat tiimisi vastuulla olevan verkkoinfrastruktuurin ja siihen liittyvän toiminnan kehittämistä
  • Työskentelet yhteistyössä Cinian asiakkaiden, Cinian kumppaneiden, viranomaisten ja Cinian sisäisten yhteistyötahojen kanssa
  • Kehität toimintaprosesseja ja toimintaa tukevia työkaluja
 
Toivomme sinulta:
  • Kokemusta asiantuntijatiimin johtamisesta ja esimiehenä toimimisesta
  • Arvostamme osaamista ja kokemusta tiimin vastuulla olevaan infrastruktuuriin liittyvistä teknologioista
  • Mahdollisesti kokemusta näihin liittyvistä hankinta-, ylläpito-, vuokra- yms. sopimuksista
  • Kykyä kommunikoida suomeksi ja englanniksi sekä suullisesti että kirjallisesti 
Tiiminvetäjän tehtävien lisäksi toivomme hakijalta mahdollisuutta osallistua oman tiiminsä asiantuntijatehtäviin oman osaamisen ja kiinnostuksen mukaisesti. Tehtävää voidaan tarvittaessa räätälöidä huomioiden hakijan aikaisempi työkokemus ja osaaminen.
 
Tällaista meillä on olla töissä:
 
Tietoliikennepalveluiden kysyntä kasvaa jatkuvasti ja tässä roolissa sinulla on mahdollisuus päästä kasvamaan haastavassa ja mielenkiintoisessa toimintakentässä Cinialla. Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä.  Työpaikkasi voi sijaita joko Helsingin tai Riihimäen toimipisteessämme. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia. 
 
Innostuitko? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 26.4. mennessä ja kerro hieman lisää siitä, miksi juuri tämä haaste olisi sopiva sinulle. Lisätietoja tehtävästä saat Hannu Muikulta, p. 040 866 3635. 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Riihimäki

Hakuaika

09.04.2020 - 26.04.2020