Avoimet työpaikat

Tekoälyn ja data-analytiikan asiantuntija (HKI/TRE/JKL)

Cinia

Rakennamme Cinialla asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Ohjelmistoratkaisut -yksikössämme työskentelee yhteensä n. 120 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tehtävän kuvaus

Etsimme nyt joukkomme vahvistukseksi tekoälyn ja data-analytiikan ammattilaista

Etsimällämme henkilöllä on vahva halu tarjota asiakkaille entistä laadukkaampia ratkaisumalleja. Sinulla on osaamista ja kokemusta koneoppimisesta, datan keräyksestä ja käsittelystä, tekstin-, kuvan- ja/tai hahmontunnistuksesta. Voit sijoittua joko Helsingin, Tampereen tai Jyväskylän toimipisteillemme. 

Tässä tehtävässä keräät ja yhdistelet tietoa monesta järjestelmästä ja jalostat sen relevanteiksi kokonaisuuksiksi ja kuvauksiksi asiakkaitamme varten. Tuet asiakkaan koneavusteista päätöksentekoa. 

Seuraavien teknologioiden osaamisesta on etua: Python (erityisesti kirjastot PyTorch, Tensorflow, Sickit-Learn) ja AWS-pilviympäristö (erityisesti AWS SageMaker). Myös Azure Machine Learning sekä Google Cloud AI osaaminen katsotaan eduksi. Tehtävässä auttavaa tuntemus keskeisistä tilastollisista menetelmistä kuten klusterointialgoritmeista ja päätöspuista. Sinulla on myös ymmärrystä neuroverkoista sekä syväoppimisesta. Olemme kiinnostuneita laaja-alaisesti tekoälyyn ja data-analytiikkaan liittyvästä kokemuksestasi ja kuulemme mielellämme myös muiden aihepiiriin liittyvien teknologioiden ja menetelmien osaamisesta.


Mitä tarjoamme?

Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Olemme treenanneet ketterät prosessimme ja automatisoidut devops-ympäristömme huippukuosiin, jotta asiantuntijoiden työ on mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Normaalioloissa työskentelemme omalta toimistoltamme Helsingistä, Tampereelta ja Jyväskylästä käsin. Teemme työtä sitoutuneesti, toinen toisiamme arvostaen ja tukien sekä jatkuvasti yhteisiä toimintamalleja kehittäen. Tiimien jäsenet pääsevät myös etulinjaan tekemään tiivistä yhteistyötä suoraan asiakkaiden kanssa – kuulemaan heidän tarpeitaan sekä esittelemään työmme tuotoksia.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu muun muassa lounasetu, tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, kattava sairaskuluvakuutus, sairaan lapsen hoitopalvelu, modernit työvälineet ja työtilat sekä harrastekerhot.


Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia ajatellen. Kerro hakemuksessasi myös, mille toimipisteistämme sijoittuisit mieluiten (Helsinki, Tampere vai Jyväskylä). Lisätietoja tehtävästä antaa liiketoimintajohtaja Moni Banerjee, (etunimi.sukunimi@cinia.fi, +358 50 387 2925). Haku päättyy 8.11.2020, mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja täytämme paikan heti, kun sopiva hakija löytyy.

#machinelearning #deeplearning #softwaredevelopment #ohjelmistokehitys

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Jyväskylä, Tampere

Hakuaika

23.09.2020 - 08.11.2020