Avoimet työpaikat

Terveydenhuollon digi-tiimi (TRE)

Cinia

Cinia kulkee terveydenhuollon digitalisoinnissa kehityksen kärjessä. Arkea sujuvoittavat ja hoidollista lisäarvoa tuottavat sovellukset laaditaan pieteetillä yhteistyössä käyttäjien, terveydenhuollon henkilöstön kanssa.

Tehtävän kuvaus

Etsimme nyt ohjelmistokehitykseen terveydenhuollon digi-tiimiä: UX-/UI-designer, TH-ohjelmistoarkkitehti, ohjelmistokehittäjiä ja projektipäällikkö.Miksi rekrytoimme terveydenhuollon digi-tiimiä?

Vaihtoehtona tänä päivänä käytössä oleville tuotteille ja massiivisten tulevaisuuden järjestelmien odottelulle on räätälöityjen täsmäratkaisujen tekeminen. Räätälöity hanke esimerkiksi jonkin erikoissairaanhoidon osa-alueen tarpeeseen on usein järkevin ja nopein tapa hyödyntää digitalisaatiota hoitotyön kehittämisessä. Muun muassa Pirkanmaan sairaanhoitopiirissä on rakennettu useita täsmäratkaisuja kardiologisten, endokrinologisten ja haavapotilaiden hoitoon. Näin on saatu nopeasti käyttöön työtä tukevia ratkaisuja. Tärkeää on huomioida kehitettävien ratkaisujen yhteensopivuus tulevan kansallisen arkkitehtuurin kanssa.Viime vuosien aikana tekemämme kehittämis- ja räätälöintityö kantaa hedelmää: Erinomaisten palautteiden johdosta tarve Cinian ohjelmistokehittämiselle on kasvanut. Asiakkaitamme ovat sairaanhoitopiirit ja yksityiset terveydenhuollon toimijat, mutta myös kansalliset hankkeet kuten ODA. Siksi etsimme nyt lisää osaavia tekijöitä.

Jos haluat kehittää tulevaisuuden ohjelmistoratkaisuja terveydenhuoltoon ja omaat näyttöjä roolissasi, jätäthän hakemuksen!

Käyttämämme teknologiat riippuvat toteutettavasta ratkaisusta, mutta mahdollisuuksien mukaan rakennamme aina avoimeen lähdekoodiin perustuvia järjestelmiä. Tyypillisin asetelma viime aikoina on ollut Java/Spring -ympäristössä HTML5 (React, Angular, yms.) -teknologiolla toteutettu kokonaisuus.

Tampereen vasta remontoitu toimistomme sijaitsee Naulakadulla Helsingin moottoritien ja Tampereen juna-aseman läheisyydessä.

Kulttuuriimme olet selvä match, kun vannot uusien ideoiden pyörittelyyn yhdessä, uskot asioiden loppuunsaattamiseen, annat mahdollisuuden huonollekin huumorille ja näet tärkeänä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti. Työnteosta koodauspuolen tehtävissä Cinialla kertoo oheinen nettisivu (Ciniasta koodareille)Rekrytoiva esimies Jukka Hornborg palaa lomilta helteiden hellitettyä maanantaina 6.8., minkä jälkeen tavoitat hänet numerosta  040 592 9596 (sähköposti: jukka.hornborg@cinia.fi).

Jos pohdit esimerkiksi onko oma taustasi riittävä tehtävään, voit olla yhteydessä rekrytoija Sakuun: puh. 044 3111 775 (sähköposti: saku.tihverainen@cinia.fi).

Kiinnostuitko? Kirjaa CV:n ohessa lyhyesti mikä sinua motivoi terveydenhuollon digitalisaatiossa ja mainitse, mitä tehtävää haet. Hakuaikaa on 12.8. saakka.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

27.07.2018 - 12.08.2018