Avoimet työpaikat

Test Automation & RPA Lead, Helsinki

Cinia

Cinia rakentaa tulevaisuuden kestäviä ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Toteutamme asiakkaillemme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimi osallistuu. Työ tehdään omalta toimistoltamme Ilmalasta käsin. Yhteensä Cinian ohjelmistoratkaisuyksikössä työskentelee n. 120 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella sekä Jyväskylässä.

Tehtävän kuvaus

Etsimme kokenutta testiautomaation ja ohjelmistorobotiikan osaajaa. Tässä tehtävässä kartoitat asiakkaidemme lähtötilanteen sekä suunnittelet ja toteutat moderneja automaatioratkaisuja itsenäisesti tai osana ketterää kehitystiimiä. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja ratkaisuarkkitehtien kanssa sekä kannat vastuuta testiautomaatio- ja ohjelmistorobotiikkaosaamisen kehittämisestä toimipisteellämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa työkokemusta testausautomaation tai ohjelmistorobotiikan alueella, mielellään useista erilaisista hankkeista. Kokemuksesi avulla:
  • Hahmotat asiakkaan kokonaistilanteen
  • Tunnistat prosessien automatisoitavat osat sekä kehitystarpeet
  • Kykenet luomaan itsenäisesti arvoa tuottavia teknisiä ratkaisuja ideasta implementointiin
Hallitset erinomaisesti ainakin Robot Frameworkin, Seleniumin, Jenkinsin ja Jiran käytön. Työkalupakkiisi kuuluu laajasti myös muita yleisiä ohjelmistotestauksen työkaluja. Eduksi katsomme, jos sinulla on osaamista esimerksiksi konttiteknologioista (Docker, Kubernetes), ohjelmistokehityksestä tai tietoturvatestauksesta.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Toimialamme normaalien ja tavanomaisten etujen lisäksi työntekijöillämme on yhteiskäytössä firman sähköauto sekä sähköpyöriä. Etuihimme kuuluu
  • Lounasetu
  • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
  • Kattava sairaskuluvakuutus
  • Sairaan lapsen hoitopalvelu
  • Modernit työvälineet ja työtilat
  • Lukuisia harrastekerhoja 
Kiinnostuitko? Jätä hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä toiveistasi hiukan tarkemmin. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Petri Orädd, petri.oradd@cinia.fi.

Haku päättyy 31.7.2020, mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja saatamme olla yhteydessä jo aiemminkin.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

01.06.2020 - 31.07.2020