Avoimet työpaikat

Test Automation & RPA Lead

Cinia

Cinia tuottaa ohjelmisto- ja automaatioratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Toteutamme asiakkaillemme omaan näkemykseemme perustuvia ratkaisuja, itse valitsemilla teknologioilla ja omalta toimistoltamme Ilmalasta työskennellen. Tarjoamme toimittamiimme ratkaisuihin myös jatkuvat ylläpito- ja tukipalvelut.

Tehtävän kuvaus

Etsimme Helsingin toimistolle kokenutta testiautomaation ja ohjelmistorobotiikan osaajaa.
Tehtävässä kartoitat asiakkaidemme lähtötilanteen ja suunnittelet sekä toteutat moderneja automaatioratkaisuja joko itsenäisesti tai osana ketterää kehitystiimiä. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja ratkaisuarkkitehtien kanssa sekä kannat vastuuta testiautomaatio- ja ohjelmistorobotiikkaosaamisen kehittymisestä toimipisteellämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa työkokemusta testausautomaation tai ohjelmistorobotiikan alueella, mielellään useammissa erilaisissa hankkeissa. Kokemuksesi avulla pystyt näkemään asiakkaan kokonaistilanteen, tunnistat prosessien automatisoitavat sekä kehitettävät kohdat ja kykenet itsenäisesti luomaan näihin arvoa tuottavia teknisiä ratkaisuja ideasta implementointiin.

Hallitset erinomaisesti ainakin Robot Frameworkin, Seleniumin, Jenkinsin ja Jiran käytön. Työkalupakkiisi kuuluu laajasti myös muita yleisiä ohjelmistotestauksen työkaluja. Eduksi katsomme, jos sinulla on osaamista esimerksiksi konttiteknologioista (Docker, Kubernetes), ohjelmistokehityksestä tai tietoturvatestauksesta.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Toimialamme normaalien ja tavanomaisten etujen lisäksi työntekijöillämme on yhteiskäytössä firman sähköauto sekä sähköpyöriä ja perheellisten arjen tilanteita helpottaa sairaan lapsen hoitopalvelu.

Kiinnostuitko? Kerro meille lisää itsestäsi ja mitä toivoisit pääseväsi tekemään seuraavaksi. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Petri Orädd, petri.oradd@cinia.fi

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

21.01.2020 - 31.05.2020