Avoimet työpaikat

Test Engineer

Cinia

Cinialla on pitkä tausta ohjelmistojen laadunvarmistuspalveluiden tuottamisessa. Asiantuntijamme varmistavat asiakkaidemme järjestelmien laadun modernin ohjelmistotestauksen menetelmin. Lisäksi olemme panostaneet vahvasti testauksen automatisointiin ja viime vuosina myös ohjelmistorobotiikkaan.

 

Tehtävän kuvaus

Etsimme nyt Tampereen yksikköön automatisoinnin ja ohjelmistorobotiikan osaajaa.

Hakemamme henkilö nauttii teknisistä haasteista ja osaa hyödyntää relevantteja testaus- ja ohjelmistokehitystyökaluja ja -teknologioita (erityisesti Robot FW, mutta myös Selenium, Jenkins, Python, Jira yms). Lisäksi tarvitaan ymmärrystä testaus- ja ohjelmistokehitysprosessista ja kykyä arvioida, suunnitella sekä tehostaa sitä. Asiakasprojekteissamme tapahtuvan testausprosessien kehityksen, testauksen automatisoinnin testauksen ja ohjelmistorobottien rakentamisen ohessa olennaista on tiivis yhteistyö myynnin kanssa maailmanluokan testauspalvelujen kehittämiseksi.

 

Lisätietoja

Mistä on kyse? Ketterä ohjelmistokehitys alkaa olla tänä päivänä arkipäivää. MVP-, PoC- ja pilottiratkaisuiden ohessa on kuitenkin hyvä muistaa, että tuotantoon menevän järjestelmän pitää aina olla laadukas, kattavasti testattu ja toimiva. Tampereella toteutamme mm. IoT -ratkaisuja teollisuudelle, räätälöityjä ratkaisuita terveydenhuolto-alalle sekä laadunvarmistus-, automatisointi- ja robotiikka-palveluita kaikille toimialoille.

Tampereen vasta remontoitu toimistomme sijaitsee Naulakadulla Helsingin moottoritien ja Tampereen juna-aseman läheisyydessä. Kulttuuriimme olet selvä match, kun vannot uusien ideoiden pyörittelyyn yhdessä, uskot asioiden loppuunsaattamiseen, annat mahdollisuuden huonollekin huumorille ja näet tärkeänä yhdistää työ ja vapaa-aika joustavasti.
 

Hakeminen

Mikäli vastuullinen rooli kasvavassa yrityksessä kiinnostaa, laita hakemusta tulemaan, olemme kiinnostuneita kuulemaan sinusta. Positiossa on erinomaiset mahdollisuudet kehittyä sekä myös viedä omaa työuraansa uuteen suuntaan. Lisätietoja tehtävästä saat rekrytoivavalta esimieheltä, testaustiimin vetäjältä Juholta 050 3602737 (juho.piirto@cinia.fi).
 
 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

02.09.2019 - 31.12.2019