Avoimet työpaikat

Test Engineer

Cinia

Cinialla on pitkä tausta ohjelmistojen laadunvarmistuspalveluiden tuottamisessa. Asiantuntijamme varmistavat asiakkaidemme järjestelmien laadun modernin ohjelmistotestauksen menetelmin. Lisäksi olemme panostaneet vahvasti testauksen automatisointiin ja viime vuosina myös ohjelmistorobotiikkaan.

Tehtävän kuvaus

Etsimme Helsingin yksikköön ohjelmistotestauksen asiantuntijaa.

Toimenkuva tulee sisältämään monipuolisesti sekä tutkivaa manuaalitestausta että testausautomaation kehittämistä ja ylläpitoa. Työ kohdistuu Cinian rakentamien alustaratkaisujen, web-sovellusten ja järjestelmien, digitaalisten palveluiden sekä näiden eri osa-alueiden testaamiseen osana ketterää kehitystiimiä. Tuotamme ohjelmistoratkaisuja teollisuuden, liikenteen ja logistiikan, terveydenhuollon sekä julkisen sektorin asiakkaille.

Hakemamme henkilö nauttii teknisistä haasteista ja osaa hyödyntää rutiininomaisesti relevantteja testaus- ja ohjelmistokehitystyökaluja ja -teknologioita (erityisesti Robot FW, mutta myös Selenium, Jenkins, Python, Jira yms). Lisäksi tehtävässä tarvitaan ymmärrystä testaus- ja ohjelmistokehitysprosessista sekä kykyä arvioida, suunnitella ja tehostaa sitä.

Arvostamme suuresti, jos sinulla on jo aiempaa kokemusta tietoturvatestauksesta, CI/CD-putkien rakentamisesta ja/tai ohjelmistorobotiikkaratkaisujen (RPA) toteuttamisesta, mutta nämä eivät ole välttämättömiä. Tärkeintä on halu jatkuvasti kehittää omaa osaamistaan sekä jakaa osaamistaan muille kollegoille. Positiossa on erinomaiset mahdollisuudet kasvattaa vastuuta sopivasti omien rahkeiden mukaan sekä kuljettaa omaa työuraa uuteen suuntaan.

 

Hakeminen

Mikäli tehtävä kiinnostaa, lähetä hakemuksesi ja palkkatoiveesi pikimmiten. Täytämme tehtävän heti kun sopiva henkilö löytyy. Roolia koskevia lisätietoja antaa Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo (kimmo.alamartimo@cinia.fi).

 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

02.09.2019 - 31.12.2019