Avoimet työpaikat

Test Manager, Tampere

Cinia

Cinian ohjelmistoratkaisut lyhyesti: Rakennamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Meillä työskentelee yhteensä n. 120 sovelluskehityksen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tehtävän kuvaus

Oletko kokenut ohjelmistokehityksen Test Manager, joka janoaa uusia haasteita?

Etsimme Tampereen testaustiimiin piinkovaa ohjelmistotestauksen konkaria, jolla on taitoa ottaa kokonaisvastuu testauksesta ja laadunvarmistuksesta räätälöidyissä ohjelmistokehitysprojekteissamme. Arvostamme myös intoa ja halua jakaa osaamistasi eteenpäin sekä kehittää testausprosesseja ja -käytäntöjä entistä paremmiksi.  Projekteissamme tehdyt ohjelmistot palvelevat käyttäjiään mm. teollisuuden, liikenteen ja logistiikan sekä julkisten palveluiden, kuten terveydenhuollon parissa. 

Tehtävän kuvaus

Tässä roolissa johdat ja kehität asiakaskohtaisten sovellusprojektien laadunvarmistusta toimimalla projektien testauspäällikkönä ja testaajana. Keskeistä roolissa on vastata laadunvarmistuksen ja testauksen keinoin siitä, että projektien tuotokset toimivat määritysten mukaan ja moitteettomasti. Olet mukana asiakasprojekteissa mielellään jo määrittelyistä asti, teet projektikohtaiset testaussuunnitelmat, jotka itsekin räätälöit sen mukaan mitä juuri kyseinen projekti tarvitsee. Manuaalitestaus, automaatiotestaus, suorituskykytestaus, hyväksymistestaus jne., ovat hallussasi olevia asioita. Projektista riippuen laadunvarmistustiimi koostuu joko yhdestä tai useammasta testauksen ammattilaisesta.

Sinulla on myös mandaatti kehittää testausprosesseja ja käytäntöjämme entistä paremmiksi sekä auttaa ja sparrata koko testaustiimiä entistä parempaan laadunvarmistukseen. Tuottamamme sovellukset voivat olla esimerkiksi IoT-projekteja, järjestelmäintegraatioita tai kokonaan uusia, räätälöityjä toteutuksia asiakkaillemme. Toimialoja ovat mm. teollisuus, liikenne, logistiikka sekä julkishallinnon palvelut (katso lisää asiakastarinoistamme). 

Keskeistä tässä tehtävässä on:
 • Tarkka ja suunnitelmallinen ote testaukseen.
 • Laadunvarmistuksen kokonaisvaltainen suunnittelu, toteuttaminen ja etenemisen raportointi projekteissa.

Mitä odotamme sinulta:
 • Kokemusta sekä manuaali- että automaatiotestauksesta.
 • Kokemusta testauksen suunnittelusta ja kehittämisestä.
 • Vastuunottokykyä projektien kokonaisvaltaisesta laadunvarmistuksesta
 • Perusymmärrystä ohjelmoinnista.
 • Pystyt toimimaan ympäristössä, jossa on käytössä Robot Framework, Python, Selenium, Jenkins, Jira.

Projekteissamme tulet törmäämään myös konttiteknologioihin (Docker, Kubernetes, Rancher…), julkipilvipalveluihin (AWS, Azure ja/tai GCP) sekä tietoturvatestaukseen (uhka-analyysit, OWASP ASVS), joten kokemus näistä on sinulle ehdottomasti eduksi. 

Mitä tarjoamme?

Pääset mukaan toteuttamaan kanssamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Olemme treenanneet ketterät prosessimme ja automatisoidut devops-ympäristömme huippukuosiin, jotta asiantuntijoiden työ on mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Normaalioloissa työskentelemme pääasiassa omalta toimistoltamme Naulakadulta käsin. Nyt korona-aikana työskentelemme etänä. Arvostamme ja tuemme toisiamme sekä kehitämme jatkuvasti yhteisiä toimintamallejamme. Tiimien jäsenet pääsevät myös etulinjaan tekemään tiivistä yhteistyötä suoraan asiakkaiden kanssa – kuulemaan heidän tarpeitaan sekä esittelemään työmme tuotoksia.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Etuihimme kuuluu mm: 
 • Joustava työaika ja muut arkea helpottavat yksilölliset työajan järjestelyt
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairauskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Harrastekerhot
 • Yrityksen kannustinohjelmat ja -palkkiot

Kiinnostuitko? 

Jätä meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia ajatellen. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Juho Piirto, +358 50 360 2737, etunimi.sukunimi@cinia.fi.

Hae heti, sillä käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja täytämme paikan heti, kun sopiva hakija löytyy.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

09.02.2021 - 14.03.2021