Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Testausautomaatioasiantuntija (Jkl)

Cinia

Vuonna 2015 perustettu suomalainen Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita. Tavoitteemme on tehdä maailmasta toimivampi ja turvallisempi: vähennämme fyysisten etäisyyksien merkitystä ja varmistamme kriittisten toimintojen vakauden.

Cinian keskeinen vahvuus tietojärjestelmien kehittämisessä on tinkimätön toimintatapa. Taustamme kriittisten sovellusten parissa on koulinut meidät varmistamaan toimivuuden ja tietoturvan kaikissa tilanteissa. Asiantuntijamme vastaavat asiakkaidemme järjestelmien suunnittelusta ja toteutuksesta, katkottomasta toimivuudesta ja jatkuvasta kehittämisestä. Teollisen internetin ratkaisumme jalostavat tulevaisuuteen katsovien organisaatioiden tuotteet ja palvelut turvallisesti digitaaliseen aikaan. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristömme ja kyberturvallinen ICT-infrastuktuurimme vastaavat vaativimpiinkin tarpeisiin. Cinian Lioncloud varmistaa, että kaikki tiedot ja sovellukset ovat aina saatavilla Suomessa sijaitsevissa korkean turvaluokituksen datakeskuksissa.

Tehtävän kuvaus

Vakinainen työsuhde

Hakeminen

Jutellaanko tarkemmin paikan päällä?

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Ja koska paikkoja täytetään meillä nopeasti, laitathan postia samantien.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Petriin: Petri Mähönen, p. 040 595 6563.

Työsuhdetyyppi

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

23.03.2017 - 10.05.2017