Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Testausautomaation ammattilainen

Cinia

Cinia Group tarjoaa älykkäitä verkko-, pilvi- ja ohjelmistopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa. Edistyksellinen pilvipohjainen toimintaympäristö tarjoaa kyberturvallisen ICT-infrastuktuurin, joka vastaa vaativimpienkin organisaatioiden tarpeisiin.

Tehtävän kuvaus

Olisitko sinä kaipaamamme testausautomaation ammattilainen ja uusi työkaverimme Tampereen tiimiimme?

Tehtäväsi keskittyvät laadunvarmistukseen ja erityisesti testausautomaatioon. Rakennamme tulevaisuuden digitaalisia järjestelmiä mm. teollisuuden, finanssisektorin ja julkishallinnon hankkeissa. Asiakkaitamme ovat esim. Sandvik, Valtra ja Pirkanmaan Sairaanhoitopiiri.

Tällaista työkaveria etsimme

Meille on tärkeää pitää lupauksista kiinni, joten joukkoomme sopivat rehdit ja suoraselkäiset tiimipelaajat. Avoimuuteen ja osaamisen jakamiseen kannustavassa kulttuurissamme viihtyvät osaajat, jotka nauttivat vuorovaikutuksesta sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Tälle perustalle rakentuu meille tärkeä luottamus.

Olet kokenut testiautomaation ammattilainen. Sinulla on kokemusta järjestelmien testauksen automatisoinnin suunnittelusta ja toteutuksesta. Mielellään nämä tai vastaavat teknologiat ovat sinulle tuttuja: Robot Framework, Selenium, Jenkins, Python, Jira. Mikäli sinulla on kokemusta Continuous Integration ja DevOps –menetelmistä, on tämä pelkästään etu!

Teknisten taitojen lisäksi meille on tärkeää, ettet säikähdä uusia asioita vaan sinulla on halu kehittyä. Ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät ovat sinulle arkipäivää ja työskentely sujuu sinulta luontevasti sekä suomeksi että englanniksi.

Työskentely meillä

Cinia-konsernissa on henkilökuntaa noin 220, joista ohjelmisto-osaajia on noin puolet. Toiminnassamme on sopivasti struktuuria, mutta ei juurikaan byrokratiaa. Rakennamme parhaillaan Cinia-konsernin tulevaisuutta ja halutessasi pääset vaikuttamaan siihen, millaiseksi yhteiset toimintatapamme muodostuvat.

Asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä. Teemme töitä sitoutuneesti, mutta pidämme huolen siitä, että työ ei syö koko elämääsi. Työajan joustojen ansiosta sinulla on aito mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Tarjoamme itsenäisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Saat tueksesi erittäin osaavat kollegat ja käyttöösi nykyaikaiset työkalut. Huolehdimme kunkin asiantuntijan ammattiosaamisen kehittymisestä sekä siitä, että kaikki tietävät tavoitteemme ja yhteisen suuntamme.

Lisätietoja

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävistä, ota yhteyttä Lauriin: Team Leader Lauri Ukkonen, p. 050 444 6521

 

Hakeminen

Tutustuminen onnistuu parhaiten kasvotusten, joten jutellaanko vaikka meillä? Lähetä kuitenkin ensin meille hakemuksesi kotisivujemme www.cinia.fi/rekry kautta ja kerro hieman itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi. Ja koska paikkoja täytetään meillä nopeasti, laitathan postia samantien, kuitenkin viimeistään perjantaina 30.6.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Tampere

Hakuaika

18.05.2017 - 30.06.2017