Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Testausautomaation ammattilainen (JKL)

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi

Cinia kasvaa tänäkin vuonna ja etsimme testausautomaation ammattilaista vahvistamaan osaamistamme. Aloitus sopimuksen mukaan.

 

Tehtävän kuvaus

Haemme testiautomaation ammattilaista, joka nauttii teknisistä haasteista ja osaa hyödyntää relevantteja testaustyökaluja ja -teknologioita (esim. Robot FW, Selenium, Jenkins, Python, Jira tms). Parhaassa tapauksessa valittavalla henkilöllä on kokemusta järjestelmien testauksen automatisoinnin itsenäisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Eduksi katsomme kaikenlaisen kokemuksen Continuous Integration ja DevOps -menetelmistä.

Olemassa olevien taitojen lisäksi meille on ensiarvoisen tärkeää palo jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Toivomme, että ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät ovat Sinulle arkipäivää ja työskentely sujuu luontevasti sekä suomeksi että englanniksi. Juniorimmatkin hakijat ovat tervetulleita jättämään hakemuksen, koska tässä roolissa asenne ratkaisee paljon.

 

Hieman meistä

Jyväskylän saitilla meitä on jo reilusti yli 50 ja modernit tilamme sijaitsevat Ylistönmäen huipulla. Rakennamme kestäviä ohjelmistoratkaisuja esimerkiksi teollisuuden, agripuolen, julkishallinnon sekä energiapuolen tarpeisiin. Asiakkaitamme ovat esim. Valtra, Finavia, Pohjolan liikenne ja suuri osa sairaanhoitopiireistä.

Joukkoomme sopivat rehdit ja suoraselkäiset tiimipelaajat. Avoimuuteen ja osaamisen jakamiseen kannustavassa kulttuurissamme viihtyvät osaajat, jotka nauttivat vuorovaikutuksesta sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Nämä piirteet muodostavat vakaan pohjan työyhteisön keskinäiselle luottamukselle ja jatkuvalle oppimiselle.

Tarjoamme tietysti normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut ja niiden lisäksi laajat terveyspalvelut. Meillä on myös viimeisen päälle työvälineet – mm. sähköpöydät ja vapaasti valittavat kuulokkeet, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet.

Lupaamme pitää sinut ja muut työntekijät keskiössä. Vaikka työskentelemmekin sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Työajan joustojen ansiosta sinulla on aito mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Hakeminen

Jos sinulla heräsi kysymyksiä ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä Petriin:

Jyväskylä: Liiketoimintajohtaja Petri Mähönen (p. 040 595 6563 tai petri.mahonen@cinia.fi)

Lisätietoja

Lähetä meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi.

Täytämme tehtävän heti sopivan henkilön löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 8.4.2018.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä

Hakuaika

16.03.2018 - 08.04.2018