Avoimet työpaikat

Testausautomaation asiantuntija

Cinia

Cinian ohjelmistoratkaisut lyhyesti: Rakennamme asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Meillä työskentelee yhteensä n. 120 sovelluskehityksen asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tehtävän kuvaus

Oletko testiautomaation ammattilainen? 

Etsimme kokenutta testiautomaation ammattilaista työskentelemään asiakasprojekteissa sekä kehittämään testaustoimintamme parhaita käytäntöjä Helsingin toimipisteellä.

Tehtävässä suunnittelet ja toteutat asiakaskohtaisten sovellusten testiautomaatiota osana ketterää kehitystiimiä. Kykenet hahmottamaan järjestelmien laadunvarmistusta kokonaisvaltaisesti sekä asettamaan kulloinkin oikein kohdistettuja ja mitoitettuja vaatimuksia testaukselle. 

Sinulle on tärkeää, että testaus tuottaa arvoa. Sen osoittamiseksi raportoit ja tulkitset mielelläsi testauksen tuloksia ja tilannetta siten, että onnistumme yhdessä koko tiimin voimin tuottamaan sekä teknisesti että käyttäjien tarpeiden ja odotusten näkökulmasta korkealaatuisia sovelluksia.

Tehtävässä menestyminen edellyttää aiempaa työkokemusta testauksen ja testausautomaation alueella, mielellään useista erilaisista asiakashankkeista. Saat tueksesi osaavia kollegoita ja pystyt vastavuoroisesti tukemaan omalla osaamisellasi muiden testausasiantuntijoiden työskentelyä ja ammatillista kehittymistä.

Hallitset erinomaisesti ainakin seuraavat teknologiat:
 • Robot Framework
 • Python
 • Selenium
 • Jenkins
 • Jira
Työkalupakkiisi kuuluu laajasti myös muita yleisiä ohjelmistotestauksen työkaluja. Eduksi katsomme, jos tuttuja ovat seuraavat:
 • Konttiteknologiat (Docker, Kubernetes, Rancher…)
 • Julkipilvipalvelut (AWS, Azure ja/tai GCP)
 • Tietoturvatestaus (uhka-analyysit, OWASP ASVS)

Mitä tarjoamme?

Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Olemme treenanneet ketterät prosessimme ja automatisoidut devops-ympäristömme huippukuosiin, jotta asiantuntijoiden työ on mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa.

Normaalioloissa työskentelemme omalta toimistoltamme Ilmalasta käsin, mikä on mahdollistanut viihtyisän ja yhteisöllisen työpaikkakulttuurin. Teemme työtä sitoutuneesti, toinen toisiamme arvostaen ja tukien sekä jatkuvasti yhteisiä toimintamalleja kehittäen. Tiimien jäsenet pääsevät myös etulinjaan tekemään tiivistä yhteistyötä suoraan asiakkaiden kanssa – kuulemaan heidän tarpeitaan sekä esittelemään työmme tuotoksia.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Toimialamme normaalien ja tavanomaisten etujen lisäksi työntekijöillämme on yhteiskäytössä firman sähköauto sekä sähköpyöriä. Etuihimme kuuluu: 
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairaskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lukuisia harrastekerhoja
Kiinnostuitko? 

Jätä meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia ajatellen. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Petri Orädd, petri.oradd@cinia.fi.

Haku päättyy 31.12.2020, mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja täytämme paikan heti, kun sopiva hakija löytyy.

#testausautomaatio #docker #kubernetes #selenium #jenkins #jira #testaus #ohjelmistoratkaisut

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

13.11.2020 - 31.12.2020