Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Testausautomaatiopro (HKI ja JKL)

Cinia

Cinia tarjoaa älykkäitä ohjelmisto-, verkko-, ja pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa.

Rakennamme tulevaisuuden digitaalisia ratkaisuja teollisuuden, terveydenhuollon, liikenteen ja julkishallinnon hankkeissa. Asiakkaitamme ovat mm. Sandvik, iCare, Valtra, Finavia sekä useat sairaanhoitopiirit.

Tehtävän kuvaus

Cinian eri toimipisteiden työporukoille on yhteistä se, että meille on tärkeää pitää lupauksista kiinni. Joukkoomme sopivat rehdit ja suoraselkäiset tiimipelaajat. Avoimuuteen ja osaamisen jakamiseen kannustavassa kulttuurissamme viihtyvät osaajat, jotka nauttivat vuorovaikutuksesta sekä asiakkaiden että työkavereiden kanssa. Nämä piirteet muodostavat vakaan pohjan työyhteisön keskinäiselle luottamukselle ja jatkuvalle oppimiselle.

Haemme testiautomaation ammattilaisia, jotka nauttivat teknisistä haasteista ja osaavat hyödyntää relevantteja testaustyökaluja ja -teknologioita (esim. Robot FW, Selenium, Jenkins, Python, Jira tms). Parhaassa tapauksessa valittavilla henkilöillä on kokemusta järjestelmien testauksen automatisoinnin itsenäisestä suunnittelusta ja toteutuksesta. Eduksi katsomme kaikenlaisen kokemuksen Continuous Integration ja DevOps -menetelmistä.

Olemassa olevien taitojen lisäksi meille on ensiarvoisen tärkeää palo jatkuvaan oman osaamisen kehittämiseen. Toivomme, että ketterät ohjelmistokehitysmenetelmät ovat arkipäivää ja työskentely sujuu luontevasti sekä suomeksi että englanniksi. Juniorimmatkin hakijat ovat tervetulleita jättämään hakemuksen, koska tässä roolissa asenne ratkaisee paljon.

 

Tarjoamme

Cinialla on henkilökuntaa noin 240, joista ohjelmisto-osaajia on noin puolet. Toiminnassamme on sopivasti struktuuria, mutta ei juurikaan byrokratiaa. Rakennamme yhdessä Cinian tulevaisuutta ja pääset vaikuttamaan siihen, mihin suuntaan toimintatapamme ja kulttuurimme kehittyvät.

Asiakas on kaiken tekemisemme keskiössä. Teemme töitä sitoutuneesti, mutta pidämme huolen siitä, että työ ei syö koko elämääsi. Työajan joustojen ansiosta sinulla on aito mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Tarjoamme vastuullisen työn kasvavassa yrityksessä ja kunnollisen palkan kattavine etuineen. Saat tueksesi erittäin osaavat kollegat, käyttöösi nykyaikaiset työkalut ja viihtyisät työtilat. Huolehdimme jokaisen asiantuntijan ammattiosaamisen kehittymisestä sekä siitä, että kaikki tietävät tavoitteemme ja yhteisen suuntamme.

Hakeminen

Jos sinulla heräsi kysymyksiä ja haluat kuulla lisää, ota yhteyttä Petriin tai Kimmoon:

Jyväskylä: Liiketoimintajohtaja Petri Mähönen (p. 040 595 6563 tai petri.mahonen@cinia.fi)
Helsinki: Liiketoimintajohtaja Kimmo Alamartimo (p. 040 552 9204 tai kimmo.alamartimo@cinia.fi)

Lisätietoja

Lähetä meille hakemuksesi kotisivujemme kautta ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi sekä työhistoriastasi.

Täytämme tehtävät heti sopivien henkilöiden löydyttyä, joten jätäthän hakemuksesi mahdollisimman pian, kuitenkin viimeistään 11.3.2018.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Jyväskylä, Helsinki

Hakuaika

22.02.2018 - 11.03.2018