Avoimet työpaikat

Testiautomaation ja ohjelmistorobotiikan kehittäjä (Lead), Helsinki

Cinia

Rakennamme Cinialla asiakaskohtaisia ohjelmistoratkaisuja liikenteen ja logistiikan, valmistavan teollisuuden (IoT), turvallisuusalan ja julkisen sektorin toimijoille. Ohjelmistoratkaisut -yksikössämme työskentelee yhteensä n. 120 asiantuntijaa Helsingissä, Tampereella ja Jyväskylässä. Liiketoimintamme on kasvavaa ja kannattavaa perustuen pitkäaikaisiin asiakkuuksiin ja korkeaan asiakastyytyväisyyteen.

Tehtävän kuvaus

Oletko testiautomaation ammattilainen?

Etsimme kokenutta testiautomaation ja ohjelmistorobotiikan ammattilaista. Tässä tehtävässä kartoitat asiakkaidemme lähtötilanteen sekä suunnittelet ja toteutat moderneja automaatioratkaisuja sekä itsenäisesti että osana ketterää kehitystiimiä. Teet tiivistä yhteistyötä myynnin ja ratkaisuarkkitehtien kanssa sekä kannat vastuuta testiautomaatio- ja ohjelmistorobotiikkaosaamisen kehittämisestä toimipisteellämme.

Tehtävässä menestyminen edellyttää vahvaa työkokemusta testausautomaation tai ohjelmistorobotiikan alueella, mielellään useista erilaisista hankkeista. Kokemuksesi avulla hahmotat asiakkaan kokonaistilanteen ja tunnistat prosessien automatisoitavat osat sekä kehitystarpeet. Kykenet myös luomaan itsenäisesti arvoa tuottavia teknisiä ratkaisuja ideasta implementointiin. Pystyt tukemaan osaamisellasi muiden testausasiantuntijoiden työskentelyä ja ammatillista kehittymistä.

Hallitset erinomaisesti ainakin seuraavat teknologiat:

 • Robot Framework
 • Selenium
 • Jenkins
 • Jira 

Työkalupakkiisi kuuluu laajasti myös muita yleisiä ohjelmistotestauksen työkaluja. 

Eduksi katsomme, jos tuttuja ovat seuraavat:

 • Konttiteknologiat (Docker, Kubernetes)
 • Ohjelmistokehitys
 • Tietoturvatestaus
Mitä tarjoamme?

Toteutamme omaan näkemykseemme ja arkkitehtuuriosaamiseemme perustuvia sovelluksia teknologioilla, joiden valitsemiseen tiimit itse osallistuvat. Olemme treenanneet ketterät prosessimme ja automatisoidut devops-ympäristömme huippukuosiin, jotta asiantuntijoiden työ on mielekästä, tuottavaa ja palkitsevaa. 

Normaalioloissa työskentelemme omalta toimistoltamme Ilmalasta käsin, mikä on mahdollistanut viihtyisän ja yhteisöllisen työpaikkakulttuurin. Teemme työtä sitoutuneesti, toinen toisiamme arvostaen ja tukien sekä jatkuvasti yhteisiä toimintamalleja kehittäen. Tiimien jäsenet pääsevät myös etulinjaan tekemään tiivistä yhteistyötä suoraan asiakkaiden kanssa – kuulemaan heidän tarpeitaan sekä esittelemään työmme tuotoksia.

Saat työstäsi hyvän korvauksen ja Cinian laajat työsuhde-edut. Toimialamme normaalien ja tavanomaisten etujen lisäksi työntekijöillämme on yhteiskäytössä firman sähköauto sekä sähköpyöriä. Etuihimme kuuluu:
 • Lounasetu
 • Tuki liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin
 • Kattava sairaskuluvakuutus
 • Sairaan lapsen hoitopalvelu
 • Modernit työvälineet ja työtilat
 • Lukuisia harrastekerhoja 

Kiinnostuitko?

Jätä meille hakemus, jossa kerrot itsestäsi, osaamisestasi sekä toiveistasi työtä ja roolia ajatellen. Lisätietoja tehtävästä antaa tiimiesimies Petri Orädd, petri.oradd@cinia.fi.

Haku päättyy 30.9.2020, mutta käsittelemme hakemuksia sitä mukaa kun niitä tulee ja täytämme paikan heti, kun sopiva hakija löytyy.

#ohjelmistoratkaisut #ohjelmistokehitys #testausautomaatio #ohjelmistorobotiikka #rpa #docker #kubernetes #selenium #jenkins #jira #testaus

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

14.08.2020 - 30.09.2020