Avoimet työpaikat

Tietoliikenneasiantuntija

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi 

Tehtävän kuvaus

Haemme joukkomme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen tietoliikenneasiantuntijaa Cinian Riihimäellä sijaitsevaan Service Deskiin. Service Desk -tiimimme valvoo ja hallinnoi asiakkaiden ja Cinian omia tietoliikennelaitteita ja -verkkoja. Osana tiimiä pääset itse osallistumaan aitiopaikalta tapahtuman-, ongelman- ja muutoshallinnan tehtäviin.Cinian yritys- ja yhteisöasiakkaita palveleva Service Desk valittiin vuoden 2017 Suomen parhaaksi. Tunnustuksen antoi Wakaru-yhteisö syyskuussa 2017. Lue lisää miten saavutimme tunnustuksen täältä.

Tarjoamme

Tarjoamme itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaamme. Perehdytysjakso on vaiheistettu ja suunniteltu. Perehdytys kestää yli kaksi kuukautta ja siinä on käytössä myös tiimin sisällä päivittäin vaihtuva perehdytyskummi. Lisäksi saat tueksesi mukavat ja osaavat työkaverit.

Tällaista meillä on olla töissä:

Teemme töitä moderneilla työvälineillä rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa hankkeissa ja kehittymään entistä kovemmaksi asiantuntijaksi. Cinialla on mahdollista myös kasvaa asiantuntijana esim. sisäisten urapolkujen kautta.

Asiantuntijamme toimivat 24/7-ylläpitotehtävissä 12 tunnin työvuoroissa. Työ sisältää sekä yö- että viikonloppuvuoroja. Työpäivät ovat pääsääntöisesti pidempiä, mutta vastavuoroisesti näistä palkitaan pidemmillä vuorovapaajaksoilla. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, aktiivista otetta sekä hyvää ryhmähenkeä. Työtehtävissäsi pääset työskentelemään laajojen verkkojen sekä tuoreimpien teknistenjärjestelmien kanssa päivittäin.

Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Saat meiltä myös tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi sekä sairaan lapsen hoitopalvelun.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on  
- Tietotekniikan insinöörin tai tietoliikennetekniikan insinöörin koulutus tai loppusuoralla olevat alan opinnot
- Ciscon CCNA-kurssien suorituksia
- Sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito
- Asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen asenne työntekoon
- Perusteet tietoturvasta sekä sen vaatimuksista
- Kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista: WAN, LAN, WLAN ja VoIP -tekniikat, reititysprotokollat, palomuurit, Cisco- ja Juniper-laitteet

Hakeminen

Haastatteluja pidetään jo hakuajan puitteissa ja pian hakuajan jälkeen - jätä siis hakemus mahdollisimman pian! Uuden työntekijän toivomme aloittavan viimeistään syyskuun puolivälissä. Jatkoimme hakuaikaa  tiistaihin 7.8. saakka. Saadessamme useita hyviä hakijoita, meillä on mahdollisuus palkata myös toinen tietoliikenneasiantuntija.

Lisätietoja

Lisätietoja antaa rekrytoiva esimies Teri Nikkanen (teri.nikkanen@cinia.fi).

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Riihimäki

Hakuaika

05.07.2018 - 07.08.2018