Avoimet työpaikat

Tietoliikenneasiantuntija

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Oletko kiinnostunut verkkoliikennetekniikasta? Pystytkö reagoimaan yllättäviinkin tilanteisiin nopeasti ja koetko omaavasi hyvät ongelmanratkaisutaidot? Nyt olisi tarjolla hyviä pähkinöitä purtavaksi tietoliikennetekniikkaan liittyvien haasteiden parissa, haemme joukkomme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen tietoliikenneasiantuntijaa Cinian Riihimäellä sijaitsevaan Service Deskiin. 

Cinian Service Desk valvoo ja hallinnoi asiakkaiden ja Cinian omia tietoliikennelaitteita ja -verkkoja. Osana tiimiä pääset itse osallistumaan aitiopaikalta tapahtuman-, ongelman- ja muutoshallinnan tehtäviin. Vaikka toimipisteemme sijaitsee Riihimäellä, niin monet asiakkaistamme sekä yhteistyökumppaneistamme puhuvat englantia ja siksi toivomme myös sinulta sujuvaa englannin kielen taitoa. 

Minkälaista työ Service Deskissämme sitten on?Puheluihin vastaamista? Sitäkin, mutta ennen kaikkea ongelmanratkaisua hyvinkin vaativissa sekä vastuullisissa teknisissä haasteissa.  Cinian yritys- ja yhteisöasiakkaita palveleva Service Desk valittiin vuonna 2017 Suomen parhaaksi koska olemme yksinkertaisesti hyviä siinä mitä teemme. Voit lukea lisää aiheesta tästä

Menestyt hyvin tehtävässä jos sinulla on:               

  • tietoliikenneinsinöörin koulutus
  • Ciscon CCNA-kurssien suorituksia
  • sujuva suullinen ja kirjallinen suomen sekä englannin kielen taito
  • asiakaspalveluhenkinen, oma-aloitteinen ja aktiivinen asenne työtekoon
  • perusteet tietoturvasta sekä sen vaatimuksista
  • kokemusta joistakin seuraavista osa-alueista: WAN, LAN, WLAN ja VoIP -tekniikat, reititysprotokollat, palomuurit, Cisco-, Juniper, PaloAlto, Nokia tai vastaavien valmistajien  -laitteet

Asiantuntijana toimit 24/7-ylläpitotehtävissä 12 tunnin työvuoroissa. Työ sisältää sekä yö- että viikonloppuvuoroja. Työpäivät ovat pääsääntöisesti pidempiä, mutta vastavuoroisesti näistä palkitaan pidemmillä vuorovapaajaksoilla. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, aktiivista otetta sekä hyvää ryhmähenkeä. Työtehtävissäsi pääset työskentelemään laajojen verkkojen sekä tuoreimpien teknisten järjestelmien kanssa päivittäin.

Cinia tarjoaa työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Teemme töitä moderneilla työvälineillä rennossa työympäristössä osaavassa ja mukavassa tiimissä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa hankkeissa ja kehittymään entistä kovemmaksi asiantuntijaksi. 

Lähetä hakemuksesi ja CV:si maanantaihin 29.6. mennessä. Tehtävän aloitus elo-syyskuussa. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. 

Lisätietoja tehtävästä saat Service Deskin tiiminvetäjältä Tomi Lahtelalta puh. 0408627308 tai tomi.lahtela@cinia.fi 

 

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Riihimäki

Hakuaika

29.05.2020 - 29.06.2020