Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Tietoturva-asiantuntija

Cinia

Cinia Oy tarjoaa älykkäitä ohjelmisto-, verkko- ja pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. Vahva osaaminen kriittisten järjestelmien kehittämisessä perustuu tinkimättömään tapaan varmistaa toimintavarmuus ja tietoturva kaikissa tilanteissa.

 

Tehtävän kuvaus

Rekrytoimme nyt

TIETOTURVA-ASIANTUNTIJAA (SOC)

Aloitus 2.4. tai sopimuksen mukaan

Kehitämme yhä pidemmälle palveluidemme kyberturvallisuutta ja haemme joukkomme vahvistukseksi vakituiseen työsuhteeseen kyber- ja tietoturvallisuuden asiantuntijaa. Työ sijoittuu Cinian Riihimäellä sijaitsevaan Service and Cyber Security Operations Centeriin. Keskuksen tehtävänä on valvoa ja hallinnoida asiakkaiden ja Cinian yhteys- ja  ICT-palveluita sekä niiden kyberturvallisuutta.

Service and Cyber Security Operations Center muodostuu Service Deskistä sekä verkkoihin, palveluhin ja kyberturvallisuuteen liittyvästä operoinnista (SOC). Cinian yritys- ja yhteisöasiakkaita palveleva Service Desk valittiin vuoden 2017 Suomen parhaaksi. Tunnustuksen antoi Wakaru –yhteisö syyskuussa 2017. Lue lisää saavutuksesta tästä tai Cinian sivuilta www.cinia.fi

Tarjoamme

Tällaista meillä on olla töissä

Cinia tarjoaa itsenäisen, monipuolisen ja vastuullisen työn kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä sekä mahdollisuuden olla mukana kehittämässä toimintaamme. Saat tueksesi mukavat ja osaavat työkaverit, nykyaikaiset työkalut sekä hyvät kehittymismahdollisuudet. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi mielenkiintoisissa hankkeissa ja kehittymään entistä kovemmaksi asiantuntijaksi. Työ on pääsääntöisesti päivätyötä.

Saat meiltä myös tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi sekä sairaan lapsen hoitopalvelun.

Odotamme

Toivomme, että sinulla on                    

Soveltuva koulutus
Kokemusta ICT- ja tietoliikennepalveluiden turvallisuuden ja tietoturvan teknisestä ja hallinnollisesta kehittämisestä ja ylläpidosta
Positiivinen asenne sekä halu jatkuvaan oppimiseen ja kehittymiseen
Oma-aloitteinen, asiakaspalveluhenkinen  ja aktiivinen asenne työtekoon
Hyvä ymmärrys kyberuhista ja niiden ilmentymismuodoista
ICT-alan työkokemusta
Intoa kehittää jatkuvasti omaa osaamistasi
Kykyä toimia itsenäisesti haastavissa ja ennalta arvaamattomissa teknisissä tilanteissa
Tehtävässä on eduksi:

Analyyttinen ja systemaattinen työskentelyote
SIEM- ja lokienhallintaosaaminen
Kokemus teknisistä tietoturvaratkaisuista
Hyvä sovellus-, palvelin- ja teknologiaosaaminen
Ohjelmointitaidot
Tietoturvaan ja tietoliikenteeseen liittyvät sertifioinnit
SOC:n tietoturva-asiantuntijana työskentelet kyberturvallisuuden eturintamassa turvaamassa yhteiskunnalle elintärkeiden yritysten ja organisaatioiden toimintojen jatkuvuutta. Työtehtävissäsi pääset työskentelemään kyberturvallisuuden haasteiden parissa laajassa ja modernissa ICT-ympäristössä. Työskentelet päivittäin huippuosaajien ja parhaan teknologian parissa yhteistoiminnassa verkko- ja palveluoperoinnin ja Service Deskin kanssa. Tehtävässäsi osallistut SOC-toiminnan kehittämiseen ja operointiin. Työ vaatii oma-aloitteisuutta, ja aktiivista sekä hyvää ryhmähenkeä tukevaa työotetta.

Hakeminen

Lähetä hakemuksesi ja CV:si viimeistään sunnuntaihin 4.3. mennessä kotisivuillamme. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.

 

Lisätietoja

Lisätietoja tehtävästä saat yksikön johtajalta Anssi Kärkkäiseltä: 050 544 1294 / anssi.karkkainen(at)cinia.fi. Puhelimitse voit tavoitella: ke 21.2. klo 14-15, pe 23.2. klo 14-15 ja ma 26.2. klo 13-14. Mahdollisiin haastatteluihin pyydämme varautumaan 8.3. ja 9.3.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Riihimäki

Hakuaika

09.02.2018 - 04.03.2018