Avoimet työpaikat

Timanttinen IoT-kehittäjä

Cinia

Tee koodia, jolla on tarkoitus – tervetuloa suunnittelemaan ja toteuttamaan digitaalisia ratkaisuja liikenteen, turvallisuuden ja teollisuuden toimijoille sekä julkishallinnon organisaatioille. 

Tehtävän kuvaus

Tehtävässä kehität suorituskykyisiä ja tietoturvallisia IoT-sovelluksia eri toimialojen teollisuusasiakkaille. Työskentelet ketterässä tiimissä ja osaat hyödyntää rutiininomaisesti Scrum-menetelmiä sekä kehitystä tukevia työkaluja ja -ympäristöjä. Avainsanoja: Java, Spring, Springboot, REST, ActiveMQ, MQTT, Node, SQL, NoSQL, Nginx, Git, Jenkins, AWS/Azure.

Odotamme

Sinulla on aiempaa työkokemusta suuria datamassoja ja laitehallintaa sisältävien web-ohjelmistojen kehityksestä, erityisesti backend -puolelta. Olet toteuttanut ratkaisuja signaalidatan vastaanottoon, käsittelyyn ja tallennukseen sekä rakentanut rajapintoja (API) ja integraatioita. Katsomme eduksi, jos sinulla on kokemusta julkipilvipalveluiden (AWS/Azure) hallinnoinnista osana kehitystyötä, mutta se ei ole välttämätöntä.

Suhtaudut tyynen viileästi eteen tuleviin teknisiin haasteisiin ja tarvittaessa otat ennakkoluulottomasti haltuun itsellesi uusia teknologioita. Suoriudut tehtävistäsi itsenäisesti, mutta sinulla on silti matala kynnys sekä pyytää että tarjota apua kollegoillesi. Haluatko tietää Ciniasta työnantajana lisää?

Hakeminen

Jätä lyhyt hakemus pikimmiten, kuitenkin marraskuun aikana. Jos haluat keskustella taustasi sopivuudesta, ole yhteydessä rekrytoija Sakuun: 0443111775 (saku.tihverainen@cinia.fi). Rekrytoivalta esimieheltä Kimmolta voit kysyä tarkemmin tietoa tehtävästä:  (kimmo.alamartimo@cinia.fi).

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

09.11.2018 - 30.11.2018