Avoimet työpaikat

Toimituskoordinaattori

Cinia

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista tietoverkkoteknologioista, sovelluskehityksestä ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Cinialla on oma noin 15 000 reittikilometrin laajuinen optinen kuituverkko Pohjois-Euroopassa.

Tehtävän kuvaus

Toimivat tietoliikenneyhteydet kuuluvat kaikille - tule rakentamaan kanssamme Suomen valokuituinfraa 2020-luvulle!

Etsimme nyt alueellisten kuituverkkojen liiketoimintaamme toimituskoordinaattoria ja tiimipelaajaa joukkueeseemme.

Tehtävänäsi on koordinoida kuituverkkojen ja taloyhtiöiden toimituksia valmisteluvaiheesta käyttöönottoon saakka. Työhön sisältyy toimituskokonaisuuksien yksityiskohtien sopiminen asiakkaan kanssa, tarvittavien laite-, asentaja- ja verkkoasiantuntijaresurssien varaaminen, tilaaminen ja aikatauluttaminen, logistiikan hallinta, dokumentaatio sekä viestintä eri osapuolten kanssa.  

Menestyt tehtävässä hyvin jos sinulla on:

Kykyä hallita kokonaisuuksia, hyvät yhteistyö- ja kommunikaatiotaidot, kykyä itsenäiseen työskentelyyn, oma-aloitteisuutta, reipasta asennetta, asiakaspalveluhenkisyyttä sekä tarkkuutta dokumentaation tuottamisessa. Painotamme kokemusta projektinhallinnasta, mutta tuntemus tietoliikennelaitteistoista ja IP-verkoista katsotaan eduksi. Työtehtävät edellyttävät hyvää suomen ja englannin kielen taitoa.

Mitä tarjoamme:
 
Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itsesi ainutlaatuisessa hankkeessa ja rakentamaan yhdessä parempaa Suomea kaikille. Työkavereiksi saat ennakkoluulottoman porukan, joka ei haasteita pelkää. Sijaintisi voi olla Oulun seudulla, mutta meiltä löytyy toimistot niin Helsingistä, Riihimäeltä, Tampereelta sekä Jyväskylästä kuin Espoostakin.

Innostuitko?  Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 20.9.2020 mennessä ja kerro itsestäsi sekä siitä miksi juuri tämä haaste olisi sopiva sinulle. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana. Lisätietoja tehtävästä saat jukka-pekka.laulajainen@cinia.fi

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Oulu

Hakuaika

09.09.2020 - 20.09.2020