Avoimet työpaikat

Tuotepäällikkö, Kyberpalvelut

Cinia

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista tietoverkkoteknologioista, sovelluskehityksestä ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. 

Tehtävän kuvaus

Kiinnostaako kyberturvallisuus ja siihen liittyvät ilmiöt? Haluatko olla mukana rakentamassa parempia tietoturva-ratkaisuja asiakkaillemme?
 
Etsimme nyt tuotepäällikköä vastaamaan kyberturvallisuuspalvelujen kehittämisestä asiakastarpeiden mukaan. Osallistut myynnin tukemiseen kyberpalveluiden asiantuntijana ja vastaat kyberturvallisuustuotteiden markkinointi- ja myyntimateriaaleista, tarvittavasta sisäisestä koulutuksesta sekä palvelujen hinnoittelusta ja palvelukuvauksista. Tehtävässäsi raportoit tuotantovastaavalle.
 
Tärkeimpinä työkavereinasi ovat asiantuntevat myyjät ja asiakasvastaavat sekä Cinian huippuosaava Security Operations Center -tiimi. Tehtävä sijoittuu Julkishallinnon tietoverkkoratkaisut -yksikköön, joka vastaa julkishallinnon asiakkuuksien lisäksi keskitetysti Cinian valvonta-, hallinta- ja mittauspalveluiden tuottamisesta. Kyberturvallisuus- ja SOC-palvelut ovat voimakkaasti kehittyvä osa palvelutuotantoamme ja tehtävänäsi on pystyä löytämään ratkaisuja asiakkaidemme tarpeisiin palveluistamme sekä herättämään kiinnostusta niitä kohtaan.
 
Menestyt tehtävässä parhaiten jos sinulla on:
 
-          Näyttöä menestyksellisestä tuotteiden ja palvelujen kehittämisestä
-          Kokemusta kyberturvallisuuspalveluiden tuottamisesta tai kehittämisestä
-          Ratkaisumyynnin osaamista
-          Hyvä ymmärrys kyberturvallisuuspalveluiden markkinasta ja teknologian kehittymisestä
-          Kykyä sekä itsenäiseen että ryhmässä työskentelyyn 
-          Sinnikäs ja pitkäjänteinen työskentelytyyli
-          Hyvät suomen ja englannin kielen taidot
 
Tällaista meillä on olla töissä
 
Cinialla on lähes 300 työntekijää, jotka työskentelevät korkean käytettävyyden ja turvallisuuden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisujen parissa.Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Olemme tunnettuja erityisesti luotettavuudesta ja ketteryydestä. Asiakkaamme ovat saamamme palautteen perusteella huipputyytyväisiä ja siitä haluamme pitää kiinni jatkossakin.
 
Tarjoamme työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Osana joukkuettamme pääset haastamaan itseäsi ja pääset auttamaan asiakkaitamme heidän tietoliikennehaasteidensa ratkaisemisessa.
 
Vaikka teemme töitä sitoutuneesti, pidämme huolen siitä, ettei työ syö koko elämääsi. Joustamme työajoissa siten, että sinulla on mahdollisuus sovittaa yhteen työ, perhe-elämä ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla. Työpisteesi sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien varrella Ilmalan tai Riihimäen toimipisteessämme. Etätyöt ovat mahdollisia. Tarjoamme kattavat työsuhde-edut, kuten laajan työterveyshuollon ja tuemme vapaa-ajan toimintaa ja harrastuksia.
 
Innostuitko? Haluatko päästä kyberammattilaisten joukkoon? Laita meille hakemus alla olevan linkin kautta palkkatoiveen kera 15.3.2020 mennessä ja kerro hieman lisää sinusta sekä tuloksistasi kyberpalveluiden parissa sekä siitä miksi juuri tämä haaste olisi sopiva sinulle. Hakemuksia käsitellään jo hakuajan aikana.  Lisätietoja liiketoimintajohtaja Anssi Kärkkäinen, 050 544 1294.

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Riihimäki, Helsinki

Hakuaika

12.02.2020 - 05.04.2020