Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Valvontaratkaisun ohjelmistokehittäjä (HKI)

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä ohjelmisto-, pilvi- ja verkkopalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Etsimme upouusiin Helsingin Ilmalan tiloihin devaajaa mittaus- ja valvontaratkaisujen tuotekehitystiimiin. Kehitettävä tuote on Cinia cEye-valvontaratkaisu.

 Saatat olla hakemamme uusi työkaveri, jos sinulla on:

Kokemusta IT-ympäristöjen ylläpidosta ja/tai mittausratkaisuista ja tunnistat:Miksi asioita mitataan?
Mitä asioita mitataan?
Mitä asioita pitäisi mitata?

Ymmärrystä mittausdatan analysoinnista ja hyödyntämisestä
Tuntemusta ohjelmistorajapinnoista
Osaat vähintään yhtä seuraavista ohjelmointikielistä: Perl, Python ja Clojure
Eduksi katsomme kokemuksen muista web-teknologioista, UI-kehityksestä sekä HTTP ja TCP/IP –osaamisesta.

 

Tarjoamme sinulle kykyjäsi vastaavia, sopivasti haasteellisia tehtäviä, joiden suorittamiseen saat kollegoiltasi perehdytystä, apua ja opastusta. Vastavuoroisesti odotamme sinulta ratkaisuhakuista asennetta ja korkeaa työmoraalia, joiden ansiosta saatat hommat valmiiksi tuotosten laadusta tinkimättä. Tässä roolissa menestyminen vaatii sinulta aitoa kiinnostusta teknologiaan ja jatkuvaan parantamiseen.

Cinialla on rento ja välitön ilmapiiri ilman turhia hierarkioita. Työskentelemme sitoutuneesti ja tavoitteellisesti, mutta kunnioitamme aikaa ja elämää työn ulkopuolella. Työajan joustojen avulla sovitat yhteen työn, perhe-elämän ja vapaa-ajan aktiviteetit toivomallasi tavalla.

Normaalit puhelin-, lounas- ja virike-edut sekä laajat työterveyspalvelut kuuluvat tietysti etupakettiimme. Lisäksi saat vapaavalintaiset kuulokkeet, näppikset, hiiret ja muut oleelliset välineet, jotta koodin tuottaminen luistaa.

Lähetä hakemuksesi ja kerro itsestäsi, kiinnostuksistasi, teknologiaosaamisestasi sekä työkokemuksestasi. Kerro myös palkkatoiveesi.

Haastattelemme hakijoita jatkuvasti ja teemme päätöksiä heti sopivan henkilön löydyttyä. Lähetäthän hakemuksesi kuitenkin viimeistään 8.4.

Jos sinulla heräsi kysymyksiä tai haluat kuulla lisää meistä ja työtehtävästä, ota yhteyttä Maxiin:
- Max Bernoulli, business manager (max.bernoulli@cinia.fi, puh. 040 744 0002)

Työsuhdetyyppi

Vakinainen työsuhde

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki

Hakuaika

20.03.2018 - 08.04.2018