Koodariksi Cinialle


"Emme ole byrokraattinen jättiläinen tai tuore start up, sen sijaan olemme juuri sopivan kokoinen build up, jossa hommat toimivat ja osaamisesi kasvaa.
"Tykkään hemmetisti porukasta. Ja mutkattomuus ihmisten kanssa, ei ole sellaista tunnetta, että olisi byrokraattisessa ympäristössä. On rauhallista tehdä töitä, saa keskittyä. 

Merkityksellistä koodia

Rekrytoimme jatkuvasti osaavia ohjelmistokehittäjiä, -testaajia ja -arkkitehteja eri rooleihin. Meillä pääset tekemään merkityksellisiä projekteja.

 

Kehittäjänä pääsee oppimaan toistuvasti uutta, on kyse sitten frontend- tai backend-teknologioista. Cinialla työskennellessä on mahdollisuus pitää osaaminen ajan tasalla kun uusimmat hyviksi havaitut toteutustavat tulevat jatkuvasti osana arkea.
DevOpsin määrittelyn yhteydessä puhutaan usein palikoista ja tekniikoista, mutta lähtökohtana on kyse siitä, että toteuttava taho, devaajat, ja taho kuka haluaa järjestää puitteet devaukselle, operaattori, kommunikoivat.
Teemme asiakasprojekteja muun muassa liikenteen, turvallisuuden, terveydenhuollon ja maatalouden digitalisaatioon liittyen. Projekteja tehdään yhdessä hyvässä hengessä, työn ja vapaa-ajan tasapainoa unohtamatta.

Avoimet työpaikat

Tehtävän nimi Kaupunki Hakuaika päättyy
Software Architect Jyväskylä 31.07.2019
Kokenut Java-kehittäjä, Helsinki Helsinki 31.07.2019
Test Engineer Tampere 31.07.2019
Test Engineer Helsinki 31.07.2019
Jaa