Koodariksi Cinialle


"Emme ole byrokraattinen jättiläinen tai tuore start up, sen sijaan olemme juuri sopivan kokoinen build up, jossa hommat toimivat ja osaamisesi kasvaa.
"Tykkään hemmetisti porukasta. Ja mutkattomuus ihmisten kanssa, ei ole sellaista tunnetta, että olisi byrokraattisessa ympäristössä. On rauhallista tehdä töitä, saa keskittyä. 

MERKITYKSELLISTÄ KOODIA

Sovellamme harkitusti mikropalveluita mm. liikenteen, terveydenhuollon, maatalouden ja turvallisuuden saralla, jotta ammattilaiset pystyvät tekemään työtään tehokkaammin. 
DevOpsin määrittelyn yhteydessä puhutaan usein palikoista ja tekniikoista, mutta lähtökohtana on kyse siitä, että toteuttava taho, devaajat, ja taho kuka haluaa järjestää puitteet devaukselle, operaattori, kommunikoivat.
Kehittäjänä pääsee oppimaan toistuvasti uutta, on kyse sitten frontend- tai backend-teknologioista. Cinialla työskennellessä on mahdollisuus pitää osaaminen ajan tasalla kun uusimmat hyviksi havaitut toteutustavat tulevat jatkuvasti osana arkea. 
Rekrytoimme jatkuvasti osaavia ohjelmistokehittäjiä, -testaajia ja -arkkitehteja eri rooleihin. Meillä pääset tekemään merkityksellisiä projekteja.

AVOIMET TYÖPAIKAT

Tehtävän nimi Kaupunki Hakuaika päättyy
Kokenut Java-kehittäjä, Helsinki Helsinki 28.06.2019
Avoin hakemus ohjelmistopalveluihin Jyväskylä, Tampere, Helsinki 31.12.2019
Kokenut ohjelmistokehittäjä Jyväskylä 24.05.2019
Jaa