Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Avoimet työpaikat

Avoin hakemus verkko- ja yhteyspalveluihin

Cinia

Cinia on digitaalisten menestystarinoiden mahdollistaja tarjoten älykkäitä yhteys-, verkko-, ohjelmisto- ja pilvipalveluita, jotka poistavat etäisyyksien merkityksen sekä parantavat maailman toimivuutta ja turvallisuutta. www.cinia.fi

Tehtävän kuvaus

Verkko- ja yhteyspalveluihin rekrytoimme pääosin avointen hakuprosessien kautta. Olemme kuitenkin kiinnostuneita kuulemaan osaavista henkilöistä joko teknisempiin rooleihin tai myyntirooleihin liittyen.

Jätä avoin hakemus ja kerro omasta osaamisestasi.

Mainitse hakemuksessa myös, mille puolelle ja mihin tehtävään hakemuksesi kohdistat? Jos tiedät henkilön, joka on tehtäväsi osalta rekrytoiva esimies, se on hyvä mainita myös. 

 

Cinia tarjoaa työpaikan vakaassa, kasvavassa ja kansainvälistyvässä yrityksessä. Teemme töitä moderneilla työvälineillä rennossa työympäristössä osaavissa ja mukavissa tiimeissä.

Kulttuuriimme kuuluu olennaisena osana cinialaisten vaihtelevien elämäntilanteiden huomioiminen. Cinialla saa myös tukea liikunta- ja kulttuuriharrastuksiin, kattavan työterveyshuollon / hoitokuluvakuutuksen, mahdollisuuden kouluttautua ja kehittää osaamistasi sekä sairaan lapsen hoitopalvelun.

Työsuhdetyyppi

Muu

Työn laatu

Kokopäiväinen

Sijainnit

Helsinki, Riihimäki

Hakuaika

20.03.2018 - 31.12.2018