Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Kesäkoodariksi Cinialle

Kesäkoodarina Cinialla

Cinialla kesäkoodarin tehtävät on rakennettu siten, että kesässä on haastetta ja aikaa sopivassa suhteessa. Starttaamme harjoittelupalalla, mistä etenemme pian projektiin. Kokeneissa tiimeissä keskustellessa ja toteutusvaihtoehtoja peilatessa perusosaaminen karttuu nopeasti. Varsinaisessa tekemisessä on sopivan jyrkkä lisävaikeuskerroin, ja lisäksi tarjolla on tukea sekä rehellisiä vastauksia.

Uskomme hyvään tiimihenkeen, toisten tukemiseen, yhteiseen tsemppaukseen ja projektien yhteiskunnalliseen merkitykseen.


Emme työstä deittisoftia, vaan autamme mm. lääkäreitä ja ilmailualaa tekemään työnsä mahdollisimman hyvin.

Hyvän fiiliksen tuovat osaltaan työpaikkaan ja lounaille mukaan toivottavat duunikaverit, monet kysymisen mahdollisuudet, matala hierarkia ja cinialainen tekemisen meininki.

Suuri osa Cinialla kesäkoodarina aloittaneista on jatkanut yhteistyötä heti syksyllä osa-aikatöiden parissa - opintojen ehdoilla. Kokemuksen karttuessa osaaminen karttuu, ja osaamisen karttuessa rooli kasvaa. Meillä on tilaa kasvaa.

Saimme Helsinkiin ja Tampereelle paljon osaavia hakijoita. Kiitos kaikille 60 hakeneelle!

Jyväskylään olemme ottaneet kevätkaudeksi kuusi harjoittelijaa. Tilan puutteen vuoksi ja taataksemme hyvän perehdytyksen emme lähde -vastoin aiempaa tietoa- ottamaan enempää henkilöitä kesäkoodaritehtäviin.

Kaikille saiteille voit jättää hakemuksen avointen hakemusten kautta läpi vuoden. Avoimilla hakemuksilla on paras menestymismahdollisuus, jos on selkeän harrastuneisuuden tai työkokemuksen kautta osaamista front-end-, back-end- tai testausautomaatiotehtävistä.

Katso videot kesäkoodareiden kokemuksista Cinialla

KESÄKOODARIT 2017 - EVE JA MIKO KERTOVAT KESÄN KULUSTA CINIALLA

Töiden aloittamisesta, kesän projektista, fiiliksestä ja
loistavasta lopputuloksesta.
 

KESÄKOODARIT 2017 - EVE JA MIKO KERTOVAT MM. TÖIDEN JA KOULUN TASAPAINOTTELUSTA KESÄN JÄLKEEN

Harjoittelupalassa käytetyistä tiedoista ja taidoista, jatkosopimuksen solmimisesta, sekä työn ja koulun tasapainottelusta.

 

Kysy lisää

Saku Tihveräinen
Talent Attraction Specialist
+358 44 311 1775
fnxh.gvuirenvara@pvavn.sv