Tilaa uutiskirjeemme
Tilaa uutiskirjeemme

Riku, Senior Design Engineer & Team Lead

Olen Riku Lindblad ja työskentelen Cinian ohjelmistopalveluissa Senior Design Engineerin & Team Leadin rooleissa. Valmistuin Jyväskylän AMK:sta vuonna 2005, kuuden vuoden tietotekniikan opintojen jälkeen. IT-kupla vei mukanaan töihin kesken opiskelun, mikä saattoi ehkä hieman vaikuttaa opiskelumotivaatioon.

Pääsin Cinialle töihin vuoden 2010 tammikuussa. Kaveri mainosti, että paikassa olisi rento meninki ja osaavaa porukkaa töissä.

Toimin tällä hetkellä sekä ohjelmistosuunittelijana että ohjelmistokehitystiimin vetäjänä. Työpäivääni kuuluu projektien määrittelyä ja toteutusta, tiimiläisten työn esteiden poistamista ja hyvinvoinnista huolehtimista. Normaalisti saavun joko omalle toimistolle tai asiakkaan tiloihin vähän kahdeksan jälkeen kun 4,5-vuotias-neitimme on saatu hoitoon. Luen sähköpostit ja yön aikana tulleet uudet työhakemukset. Päivän mittaan seuraan firman sisäistä chattia eri aihekanavilla. Aamupäivästä on eri projektien dailyt, jonka jälkeen loppupäivän saa käyttää itse työn tekemiseen.

Parasta Ciniassa on matala organisaatio ja turhan byrokratian minimointi. Ihan jokaiselle uskaltaa mennä puhumaan ja sanoa mitä ajattelee. Tykkään siitä, että emme ole minkään yksittäisen tuotteen tai asiakkaan varassa vaan asiakaspohja on laaja - ei tarvitse pelätä oman paikkansa puolesta, vaikka yksi projekti ei menekään putkeen tai joku asiakkuus poistuu.

Jaa