<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3152154&amp;fmt=gif">

Ura ohjelmisto­ammattilaisille

Työ Cinian ohjelmistoratkaisujen parissa

Useita projektejamme yhdistävät Java, Spring Boot, React, JavaScript, TypeScript, PostgreSQL, AWS, Azure, Docker, Robot Framework. Käytössä on laajalla skaalalla muitakin teknologioita ja työkaluja. Pyrimme siihen, että tiimit pääsevät itse vaikuttamaan projektien teknologiavalintoihin.

Työ on monipuolista ja projektit vaihtelevia. Ratkaisumme ovat asiakkaidemme liiketoiminnalle keskeisen tärkeitä ja loppukäyttäjät teollisuuden, liikenteen, logistiikan, julkishallinnon, terveydenhuollon sekä esimerkiksi maatalouden asiantuntijoita.

Oman osaamisen kehittäminen onnistuu: työkaverit ovat kokeneita ohjelmisto-osaajia ja meillä voit kouluttautua esimerkiksi kursseilla ja konferensseissa. Lisäksi järjestämme henkilöstöllemme täsmäkoulutuksia ja säännöllisiä tech-iltoja. Nuorille tulevaisuuden osaajille järjestämme vuosittain oman kesäkoodari-kasvupolun, johon haku tapahtuu yleensä vuodenvaihteen tienoilla. Lue kesäharjoittelijoiden kokemuksista!

P8300430

 

Etsitkö harjoittelupaikkaa  ohjelmistokehityksen parissa kesälle 2022?

Oletko ohjelmistoalaa opiskeleva tulevaisuuden tekijä? Hae meille kesäduuniin - etsimme sinua tositarkoituksella!

Kesäkoodarihaku on nyt auki. Haku päättyy 13.2.2022. Tutustu kesäkoodarihakuun ja hae heti!

  • Miksi kannattaa hakea?
  • Kuka voi hakea?
  • Milloin ja miten voi hakea?

 

Hae Kesäkoodariksi!

Maria_1x1_2

 

Avoimet ohjelmistokehityksen työpaikat

Katso kaikki avoimet työpaikat

Tutustu Cinian ohjelmistokehitykseen

Kysy lisää

Haluatko jutella lisää työstä ja mahdollisuuksistasi Cinialla? Ota yhteyttä niin keskustellaan - vastaamme mielellämme kaikkiin kysymyksiin.

Rekrykuva_digitalmarketing-1

Cinian rekrytointitiimi

rekry@cinia.fi

Tutustu tulevien työkaverien tarinoihin