<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3152154&amp;fmt=gif">

Ura ohjelmisto­ammattilaisille

Työ Cinian ohjelmistoratkaisujen parissa

Useita projektejamme yhdistävät Java, Spring Boot, React, JavaScript, TypeScript, PostgreSQL, AWS, Azure, Docker, Robot Framework. Käytössä on laajalla skaalalla muitakin teknologioita ja työkaluja. Pyrimme siihen, että tiimit pääsevät itse vaikuttamaan projektien teknologiavalintoihin.

Työ on monipuolista ja projektit vaihtelevia. Ratkaisumme ovat asiakkaidemme liiketoiminnalle keskeisen tärkeitä ja loppukäyttäjät teollisuuden, liikenteen, logistiikan, julkishallinnon, terveydenhuollon sekä esimerkiksi maatalouden asiantuntijoita.

Oman osaamisen kehittäminen onnistuu: työkaverit ovat kokeneita ohjelmisto-osaajia ja meillä voit kouluttautua esimerkiksi kursseilla ja konferensseissa. Lisäksi järjestämme henkilöstöllemme täsmäkoulutuksia ja säännöllisiä tech-iltoja. Nuorille tulevaisuuden osaajille järjestämme vuosittain oman kesäkoodari-kasvupolun, johon haku tapahtuu yleensä vuodenvaihteen tienoilla. Lue kesäharjoittelijoiden kokemuksista!

P8300430

 

Etsimme joukkoomme jatkuvasti ohjelmistokehityksen ammattilaisia monipuolisiin, vaihteleviin ja haastaviin tehtäviin Helsinkiin, Tampereelle ja Jyväskylään. Katso avoimet työpaikat tai jätä avoin hakemus.

Uusimmat avoimet työpaikat Cinialla:

Katso kaikki avoimet työpaikat

Lue otteita työstä ja techistä työntekijöidemme kertomana

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko jutella lisää työstä ja mahdollisuuksistasi Cinian ohjelmistoratkaisuissa? Ota yhteyttä niin keskustellaan - vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin.

Ilona Lapinkylä
Competence & Culture Specialist
+358 40 570 5000
ilona.lapinkyla(at)cinia.fi

Ilona_Lapinkylä

Tutustu tuleviin työkavereihin