<img height="1" width="1" style="display:none" src="https://www.facebook.com/tr?id=444991906801021&amp;ev=PageView&amp;noscript=1">

Ura ohjelmisto­ammattilaisille

Työ Cinian ohjelmistoratkaisujen parissa

Useita projektejamme yhdistävät Java, Spring Boot, React, JavaScript, TypeScript, PostgreSQL, AWS, Docker, Robot Framework, mutta käytössä on laajalla skaalalla muitakin teknologioita ja työkaluja. Pyrimme siihen, että tiimit pääsevät itse vaikuttamaan projektien teknologiavalintoihin.

Työ on monipuolista ja projektit vaihtelevia. Ratkaisumme ovat asiakkaidemme liiketoiminnalle keskeisen tärkeitä ja loppukäyttäjät teollisuuden, liikenteen, logistiikan, julkishallinnon, terveydenhuollon sekä esimerkiksi maatalouden asiantuntijoita.

Oman osaamisen kehittäminen onnistuu: työkaverit ovat kokeneita alansa asiantuntijoita ja meillä on mahdollista kouluttautua esimerkiksi kursseilla ja konferensseissa. Järjestämme myös henkilöstöllemme täsmäkoulutuksia ja säännöllisiä tech-iltoja. 

Lue otteita työstä ja techistä työntekijöidemme kertomana

Haluatko kuulla lisää?

Haluatko jutella lisää työstä ja mahdollisuuksistasi Cinian ohjelmistoratkaisuissa? Ota yhteyttä niin keskustellaan - vastaan mielelläni kaikkiin kysymyksiin.

Ilona Lapinkylä
Competence & Culture Specialist
+358 40 570 5000
ilona.lapinkyla(at)cinia.fi

Ilona_Lapinkylä

Tutustu tuleviin työkavereihin