2.5.2021 8:00

Cinian brändi ja verkkopalvelu uudistuivat

Cinian ja sen tytäryhtiöiden palvelut löytyvät nyt entistä kattavammin verkkopalvelustamme

Cinia on viime vuosina kasvanut, kehittänyt ja monipuolistanut palvelujaan merkittävästi sekä oman tuotekehityksen että yritysostojen kautta. Cinia-konserniin kuuluvat Netplaza Oy, NDC Networks Oy ja OptimeSys Oy.

Voidaksemme palvella asiakkaitamme entistä paremmin ja kokonaisvaltaisemmin yhdistämme konsernin tarjoamia tuotteita, palveluja sekä asiointikanavia yhteen verkkopalveluun. Löydät Cinian tytäryhtiöiden osaamisen entistä kattavammin Cinia-brändin alta niin verkkosivuilta kuin sosiaalisesta mediasta. 

Tiivistäessämme yhteistyötä myös Cinian brändi uudistui kuvaamaan kasvavaa osaamistamme. Cinia on tietoverkko-, ohjelmisto- ja kyberturvallisuuspalveluita tarjoava tietoliikenteen ja tietotekniikan monialayritys, joka toimii teleoperaattorina ja tuottaa monipuolisesti asiantuntija-, kyberturvallisuus-, ohjelmistokehitys- sekä tietoliikennepalveluita. Cinia operoi omistamiaan tai asiakkaiden omistamia tietoliikenneverkkoja. Cinian asiakkaat ovat pääsääntöisesti yhteiskunnallisesti tärkeiden palvelujen tuottajia.