18.12.2019 9:00

Cinia jatkaa Tennisliiton pääyhteistyökumppanina 2020

Suomen Tennisliitto ry ja Cinia Oy jatkavat yhteistyötä myös vuonna 2020. Cinia aloitti Tennisliiton pääyhteistyökumppanina vuonna 2017.

Nyt jatketun pääyhteistyökumppanuuden keskiössä tulevat olemaan edelleen aikuisten tennismaajoukkueet, Cinia Davis Cup Team Finland ja Cinia Fed Cup Team Finland, ja 10-16 -vuotiaille tarkoitettu huippukilpasarja Cinia Junior Grand Prix. Lisäksi Tennisliitto ja Cinia järjestävät yhteistyössä sidosryhmilleen tennistapahtumia ja tulevana vuonna kilpaillaan liike-elämän päättäjille suunnatussa Cinia Masters -tenniskilpailussa.

- Haluan kiittää Ciniaa pitkäjänteisestä yhteistyöstä aikuisten maajoukkueiden ja nuorten JGP-sarjan parissa. Yhteistyön kautta olemme saaneet joukkueiden kapteeneiksi Jarkko Niemisen ja Emma Laineen, parhaat pelaajamme ovat sitoutuneita edustamaan Suomea ja tapahtumat ovat kasvaneet yleisömääriltään aiempaa suuremmiksi. Nuorten JGP-kiertue kokoaa maamme parhaat junioripelaajat ja luo siten erinomaisen perustan kansalliselle kilpailutoiminnallemme junioreissa, kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

- Hienoa olla mukana tukemassa suomalaista huipputennistä, kehittämässä ja mahdollistamassa nuorten urheilijoiden menestystä sekä luomassa elämyksiä tenniksen parissa. Tennistä ja Ciniaa yhdistävät monet yhteiset arvot kuten muun muassa pyrkimys huippusuorituksiin päivästä toiseen sekä intohimo onnistua, kertoo Cinian toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila

Alkuvuosi tuo tullessaan naisten maajoukkueen kotiturnauksen 4.-7.2.2020. Turnaus pelataan Talin Tenniskeskuksessa. Cinia JGP -osakilpailusarja alkaa puolestaan 18.-20.1.2020.

Lisätiedot

Henri Kronlund, henkilöstö- ja viestintäjohtaja, Cinia Oy
henri.kronlund(at)cinia.fi, +358 50 494 4455

Teemu Purho, toimitusjohtaja, Suomen Tennisliitto
teemu.purho(at)tennis.fi, +358 40 523 1797

 

Cinia tarjoaa turvallisia korkean käytettävyyden tietoverkko- ja ohjelmistoratkaisuja. Toimintamme perustana on vankka asiantuntemus modernista sovelluskehityksestä, tietoverkkoteknologioista ja kriittisistä toimintaympäristöistä. Noin 15 000 reittikilometrin laajuinen optinen kuituverkkomme C-Lion1-merikaapeleineen mahdollistaa nopeimmat tietoliikenneratkaisut Keski-Eurooppaan sekä Aasian ja itäisen Euroopan markkinoille. Yhdistämällä omia ja kumppaniemme palveluja toteutamme luotettavia kokonaisratkaisuja, jotka mahdollistavat asiakkaidemme digitaaliset menestystarinat. Lisätietoa www.cinia.fi