Urheilu ja osallistaminen

Cinia Suomen Tennisliiton pääyhteistyökumppani

Cinia aloitti Suomen Tennisliiton pääyhteistyökumppanina 1.5.2017. Suomen miesten edustusjoukkue kilpailee Cinia Davis Cup Team Finland –nimellä ja naisten edustusjoukkue vastaavasti Cinia Fed Cup Team Finlandin nimellä. Lisäksi juniorit pelaavat Suomessa Cinia Junior Grand Prix Tour –nimistä kilpailusarjaa.

ARVOT JA ELÄMYKSET

Osana yhteistyötä Cinia ja Tennisliitto käynnistävät myös ”Tennistä Jokaiselle” –hankkeen, jonka tavoitteena on osallistaa ja antaa sadalle nuorelle mahdollisuus tutustua tennikseen.  

”Etsimme yhteistyökumppaniksemme lajia, jonka arvot sopivat omiimme. Tennisliiton kanssa arvot kohtasivat heti, ja olemme iloisia voidessamme olla mukana hyvinvoivan lajin ja upeiden urheilijoiden kehityksessä. Kumppanuus tuo meille uusia, elämyksellisiä tapoja edistää niin kotimaista kuin kansainvälistä liiketoimintaamme. Davis Cupin ja Fed Cupin kautta saamme positiivista näkyvyyttä myös ympäri maailman”, toteaa Cinian toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila. 

 

Seuraa tennistä - Tennis.fi

Ajankohtaiset uutiset löydät Suomen Tennisliiton facebookista.

MONTA HYVÄÄ YHDESSÄ

”Cinia-yhteistyön avulla voimme kehittää tennistä pitkäjänteisesti ja yhteisellä, positiivisella vireellä. Erityisen iloinen olen siitä, että Cinia tukee sekä huippu-urheilua että tulevaisuuden lupausten kilpailutoimintaa Junior Grand Prix’ssä”, Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho sanoo.

Terveet elämäntavat ja huippuammattilaisten työhyvinvointi on Cinialle keskeinen menestystekijä. Tennisliiton yhteistyön avulla aktivoimme niin sidosryhmiä kuin henkilökuntaa liikkumaan entistä aktiivisemmin. Yhteistyö kattaa edustus-joukkueiden lisäksi myös useita tenniksen harrastus- ja kilpailuhankkeita.

Cinia JGP -tour, Hanko 5. - 10.6.2017
Kuva: Arja Järvilehto