URHEILU JA OSALLISTAMINEN

Cinia jatkaa Suomen Tennisliiton pääyhteistyökumppanina 2021


Suomen Tennisliitto ry ja Cinia Oy jatkavat pitkäaikaista pääyhteistyökumppanuuttaan myös vuonna 2021. Cinia aloitti Tennisliiton pääyhteistyökumppanina jo vuonna 2017.

Pääyhteistyökumppanuutta linjaa Cinian ja Tennisliiton yhteinen arvopohja: terveet elämäntavat ja työntekijöiden työhyvinvointi ovat 350 ohjelmisto- ja ict-ammattilaista työllistävälle Cinialle yksi toiminnan painopistealueista. Yhteisten arvojen pohjalta luotiin myös konsepti Intohimo onnistua, joka korostaa sekä Tennisliiton, että Cinian halua ja kykyä menestyä niin kansallisesti kuin globaalistikin.

Aikuisten maajoukkuetoiminnan (Cinia Davis Cup Team Finland ja Cinia Fed Cup Team Finland) lisäksi yhteistyön kulmakivinä ovat 10-16 -vuotiaiden huippukilpasarja Cinia Junior Grand Prix ja yhdessä järjestetyt tennistapahtumat eri sidosryhmille. Lue lisää.

Cinia - Intohimo onnistua. Katso video.

Arvot ja elämykset

"Hienoa olla mukana tukemassa suomalaista huipputennistä, kehittämässä ja mahdollistamassa nuorten urheilijoiden menestystä sekä luomassa elämyksiä tenniksen parissa. Tennistä ja Ciniaa yhdistävät monet yhteiset arvot kuten muun muassa pyrkimys huippusuorituksiin päivästä toiseen sekä intohimo onnistua", toteaa Cinian toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaaapila. 

Cinia Junior Grand Prix -tour, Hanko. Kuva: Arja Järvilehto

Monta hyvää yhdessä

"Yhteistyön kautta olemme saaneet joukkueiden kapteeneiksi Jarkko Niemisen ja Emma Laineen, parhaat pelaajamme ovat sitoutuneita edustamaan Suomea ja tapahtumat ovat kasvaneet yleisömääriltään aiempaa suuremmiksi. Nuorten JGP-kiertue kokoaa maamme parhaat junioripelaajat ja luo siten erinomaisen perustan kansalliselle kilpailutoiminnallemme junioreissa", kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Terveet elämäntavat ja huippuammattilaisten työhyvinvointi on Cinialle keskeinen menestystekijä. Tennisliiton yhteistyön avulla aktivoimme niin sidosryhmiä kuin henkilökuntaa liikkumaan entistä aktiivisemmin. Yhteistyö kattaa edustus-joukkueiden lisäksi myös useita tenniksen harrastus- ja kilpailuhankkeita.

Seuraa tennistä - Tennis.fi

Ajankohtaiset uutiset löydät Suomen Tennisliiton facebook-sivuilta.

Cinia Junior Grad Prix -tourin osakilpailu, Hangossa
Kuva: Arja Järvilehto