URHEILU JA OSALLISTAMINEN

Cinia Suomen Tennisliiton pääyhteistyökumppani


Suomen Tennisliitto ry ja Cinia Oy jatkavat yhteistyötä myös vuonna 2020. Cinia aloitti Tennisliiton pääyhteistyökumppanina vuonna 2017.

Pääyhteistyökumppanuuden keskiössä ovat edelleen aikuisten tennismaajoukkueet, Cinia Davis Cup Team Finland ja Cinia Fed Cup Team Finland, ja 10-16 -vuotiaille tarkoitettu huippukilpasarja Cinia Junior Grand Prix. Lisäksi Tennisliitto ja Cinia järjestävät yhteistyössä sidosryhmilleen tennistapahtumia ja tulevana vuonna kilpaillaan liike-elämän päättäjille suunnatussa Cinia Masters -tenniskilpailussa.

Arvot ja elämykset

"Hienoa olla mukana tukemassa suomalaista huipputennistä, kehittämässä ja mahdollistamassa nuorten urheilijoiden menestystä sekä luomassa elämyksiä tenniksen parissa. Tennistä ja Ciniaa yhdistävät monet yhteiset arvot kuten muun muassa pyrkimys huippusuorituksiin päivästä toiseen sekä intohimo onnistua", toteaa Cinian toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaaapila. 

Cinia Junior Grand Prix -tour, Hanko. Kuva: Arja Järvilehto

Cinia - Intohimo onnistua. Katso video.

Monta hyvää yhdessä

"Yhteistyön kautta olemme saaneet joukkueiden kapteeneiksi Jarkko Niemisen ja Emma Laineen, parhaat pelaajamme ovat sitoutuneita edustamaan Suomea ja tapahtumat ovat kasvaneet yleisömääriltään aiempaa suuremmiksi. Nuorten JGP-kiertue kokoaa maamme parhaat junioripelaajat ja luo siten erinomaisen perustan kansalliselle kilpailutoiminnallemme junioreissa", kommentoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu Purho.

Terveet elämäntavat ja huippuammattilaisten työhyvinvointi on Cinialle keskeinen menestystekijä. Tennisliiton yhteistyön avulla aktivoimme niin sidosryhmiä kuin henkilökuntaa liikkumaan entistä aktiivisemmin. Yhteistyö kattaa edustusjoukkueiden lisäksi myös useita tenniksen harrastus- ja kilpailuhankkeita.

Seuraa tennistä - Tennis.fi

Ajankohtaiset uutiset löydät Suomen Tennisliiton facebook-sivuilta.

Cinia Junior Grad Prix -tourin osakilpailu, Hangossa
Kuva: Arja Järvilehto