Cinia Davis Cup Team Finland voitti Talissa - Onnea!

Suomen Davis Cup -maajoukkue voitti Liettuan huhtikuussa Talissa käydyssä Davis Cup -maaottelussa.

Katso tunnelmia tapahtumista!

JARKKO NIEMINEN ALOITTI SUOMEN CINIA DAVIS CUP -JOUKKUEEN KAPTEENINA

Jarkko Nieminen aloitti vuoden 2018 alussa Cinia Davis Cup Team Finland -joukkueen kapteenina. Nieminen aloitti pelaajana Davis Cupeissa vuonna 1999 ja oli mukana kaikkiaan 36 maaottelussa. Nieminen ja Suomen Tennisliitto solmivat kolmen vuoden mittaisen sopimuksen.

- Suomen edustaminen oli pelaajana minulle aina iso juttu, ja on suuri kunnia saada vetää Suomi-verkkarit päälle maajoukkueen kapteenina. Urani loppuvuosina ajattelin, että jos minulle joskus tulevaisuudessa tarjotaan mahdollisuutta ryhtyä tähän tehtävään, otan sen suurella ilolla vastaan, Jarkko Nieminen sanoo.

Nieminen on vuoden 2018 Davis Cup -tapahtumien lisäksi kiinteästi mukana huipputenniksen kehitystyössä.

KAPTEENIN TÄRKEIN TEHTÄVÄ

Klaffin takana Cinia Davis Cup Team Finlandin kapteeni Jarkko Nieminen. Katso video.

POTENTIAALIA RIITTÄÄ

- Meillä on joukkue, jossa on nuoria, lupaavia pelaajia sekä jo ammattilaiskentillä menestyneitä konkareita. Pidän joukkuettamme erittäin potentiaalisena, Nieminen jatkaa.

- Uskomme, että Jarkko Niemisen kokemuksen, Henri Kontisen menestyksen ja nuorten pelaajien potentiaalin avulla Cinia Davis Cup Team Finland kuuluu tulevaisuuden menestyjiin. Olemme ylpeitä saadessamme olla mukana joukkueen kehityksessä ja muissa Tennisliitto-yhteistyöhömme kuuluvissa huippu-urheilun ja nuorten harrastuksen mahdollistavissa hankkeissa, Tennisliiton pääyhteistyökumppani Cinia Oy:n toimitusjohtaja Ari-Jussi Knaapila kertoo.

Seuraa tennistä - Tennis.fi

Davis Cup -kotisivut

CINIA DAVIS CUP -valmistautumisleiri Talissa tammikuussa 2018. Mukana kapteeni Jarkko Nieminen, Emil Ruusuvuori, Masi Sarpola, Hermanni Tiainen, valmentaja Veli Paloheimo, Roni Rikkonen, Ville-Petteri Ahti, Verneri Tuomi. Kuvasta puuttuvat Henri Kontinen, Harri Heliövaara, Otto Virtanen ja Patrik Niklas-Salminen. Kuva: Jesse Väänänen