Emma Laine jatkaa maajoukkueen kapteenina 2021

Laine on toiminut maajoukkueen kapteenina vuodesta 2014 lähtien – pois lukien vuosi 2016, jolloin kapteenina toimi Tero Vilen. Laine toimi pelaaja-kapteenina aina vuoteen 2019 – tuolloin Laineen ammattilaisura sai komean päätöksensä kotikentällä tapahtuneeseen nousuun Billie Jean King Cupin (entinen Fed Cup) II-ryhmään.

"Todella hyvä fiilis jatkaa kapteenina! Tämä on mielekäs ja mieluinen työ itselleni – pääsee vaikuttamaan ja auttamaan pelaajia kohti tavoitteitaan sekä laajemmin auttamaan suomalaista tennistä eteenpäin", kommentoi Emma Laine jatkoaan.

"On todella hienoa jatkaa sopimusta Emman kanssa. Hänen johdollaan joukkue nousi sarjaporrasta ylemmäs ja suunta on oikea kohti seuraavaa tasoa. Emman osaaminen kentällä ja sen ulkopuolella on todella arvokasta koko tennisyhteisöllemme ja odotammekin tulevaa innolla. Kuluneen vuoden aikana on Emma ollut, maajoukkuekapteenin tehtävien lisäksi, vahvasti kehittämässä vastuullisuusohjelmaamme ja erityisesti sen osana olevaa naisverkostoa, jonka ideana on lisätä naistoimijoiden määrää tenniksen parissa", kertoi Tennisliiton toimitusjohtaja Teemu PurhoLue lisää.  

Emma Laine jatkaa naisten maajoukkueen, Cinia Fed Cup Team Finland, kapteenina myös vuonna 2021.

Niin urheilussa kuin liiketoiminnassa intohimo onnistua auttaa menestymään