Naisten Fed Cup -maajoukkueen kotiottelu 4. - 7.2.2020 Talissa

Kansainvälinen Tennisliitto ITF myönsi Suomen Tennisliitolle naisten Fed Cupin Eurooppa/Afrikka II-ryhmän järjestelyoikeudet. Kotiturnaus pelataan Talin Tenniskeskuksessa, Helsingissä 4. - 7. helmikuuta 2020.

Maajoukkueen kapteenina toimiva Emma Laine on erittäin tyytyväinen saadessaan jälleen luotsata joukkuettaan kotikentällä.

Fed Cup -tapahtumasivu

 

Emma Laine ohjeistamassa Anastasia Kulikovaa vuoden 2019 kotiturnauksessa. ​​Kuva: Suomen Tennisliitto

Niin urheilussa kun liiketoiminnassa intohimo onnistua auttaa menestymään

Kapteeni Emma Laine nimesi joukkueensa

Naisten maajoukkueen, Cinia Fed Cup Team Finland, kapteeni Emma Laine on julkistanut joukkueensa. Joukkueessa pelaavat Oona Orpana, Anastasia Kulikova, Laura Hietaranta ja Ella Haavisto.

18-vuotias Orpana, 19-vuotias Kulikova ja 15-vuotias Hietaranta nimettiin joukkueeseen jo aiemmin (lue lisää täältä) ja nyt joukkue täydennettiin lopulliseen muotoonsa 17-vuotiaan Haaviston myötä.

– Ella on pelannut hienosti viimeisten kuukausien aikana ja lisäksi hän osoitti kykynsä yhteisellä harjoitusleirillämme joulukuussa, kommentoi Laine.

Suomen nuori joukkue hakee ennakkoluulottomasti paikkaa korkeammalta sarjaportaalta.

– Olen todella tyytyväinen ja luottavaisin mielin joukkueesta. Tiedän, että meillä tulee olemaan hyvä yhteishenki. Pelaajilla on rutiinia maajoukkue-edustuksista ja varmasti viime kertainen onnistuminen antaa meille lisää virtaa kotikentälle, päätti Laine.

Naisten maajoukkue treenasi yhdessä myös helmikuussa 2019. Vasemmalta ylhäällä Mia Eklund, Mariella Minetti, Alexandra Anttila, Anastasia Kulikova, Emma Eerola, Ella Haavisto ja Laura Hietaranta sekä vasemmalla alhaalla Liisa Vehviläinen, kapteeni Emma Laine ja valmentaja Katriina Saarinen. Kuva: Suomen Tennisliitto

Kotiturnaus on Fed Cupin Eurooppa/Afrikka II-ryhmän koitos

Suomen (maailman ranking 65.) lisäksi Talin Tenniskeskuksella tullaan näkemään seitsemän maata: Israel (52.), Tanska (55.), Tunisia (61.), Portugali (62.), Georgia (64.) ja Egypti (67.), Moldova (88.). Kaksi parasta joukkuetta nousee turnauksen päätteeksi Eurooppa/Afrikka I-ryhmään ja kaksi heikonta putoaa III-ryhmään.

Lue lisää Laineen ennakkotunnelmia Fed Cup -turnauksesta tiedotteesta.

Aikataulu

  • Lohkot arvotaan sekä otteluohjelma julkaistaan 3.2.2020.

  • Ottelut alkavat päivittäin kello 15.00.