Tennistä Jokaiselle -hanke 

Cinia, Suomen Tennisliitto, Suomen Tenniksen Tukisäätiö, HOPE ry ja paikalliset tennisseurat käynnistivät hankkeen, joka tarjosi kesän aikana Suomen 100-vuotisjuhlan kunniaksi sadalle lapselle mahdollisuuden tennisharrastuksen aloittamiseen.

Cinia on Tennisliiton pääyhteistyökumppani ja halusi osaltaan olla mahdollistamassa lapsille tenniksen aloittamista, innostumista uudesta harrastuksesta sekä samalla laajentaa tenniksen harrastajakuntaa eri puolilla Suomea. Tennistä Jokaiselle -hanke oli osa Suomen itsenäisyyden satavuotisjuhlavuoden ohjelmaa.

Cinia ja Tenniksen Tukisäätiö toimivat hankkeen rahoittajina, Tennisliitto koordinoi hankkeen, HOPE ry etsi parhaiten soveltuvat perheet ja lapset tenniskursseille ja paikalliset seurat vastasivat tenniskurssien järjestämisestä. Tennisliitto etsii yhdessä seurojen kanssa halukkaille pelaajille sopivia lahjoittajia rahoittamaan harrastuksen jatkoa.

Urheilu ja liikunta tarjoavat erinomaisen ympäristön lapsille kasvaa ja kehittyä. Tennis elinkaarilajina soveltuu kaikenikäisille ja aloittaminen ohjatussa toiminnassa on helppoa. Yhteisöllisyys on iso osa lajia niin ystävien kesken, perheissä kuin seuroissakin. Tennistä on helppo pelata myös pihapelinä tai ilmaisilla kotikunnan kentillä.

Hanke kasvattaa yhteisöllisyyttä, tarjoaa mahdollisuuksia lapsille, tulevaisuuden tekijöille. Liikunta ja harrastukset antavat lapsille erilaisia fyysisiä ja sosiaalisia taitoja, lapset oppivat harrastusten kautta paljon uutta. Tätä toimintaa haluamme hankkeen yhteistyökumppaneiden kanssa edistää myös tulevaisuudessa.

TENNISTÄ JOKAISELLE -HANKE

HOPE ry tarjosi 100 lapselle ilmaista tennistoimintaa ympäri Suomen

  • Kurssit oli tarkoittu 9-12–vuotiaille
  • Tenniskurssit ajoittuivat viikoille 25, 26 ja 31

TENNISTÄ JOKAISELLE TARJOSI LAPSELLE

  • Ilmaisen yhden viikon tenniskurssin, klo 9 – 15, sisältäen ruokailun 
  • Tennismailan ja pallot omaksi
  • Tapaturmavakuutuksen leirien ajaksi
  • Mahdollisuus jatkaa seuran toiminnassa syyskaudella

Lisätietoja

  • Tennisliitto: Teemu Purho, 040 523 1797
  • Hope ry: Eveliina Hostila, 040 931 0114