Yhteistyö/tukeminen

Cinia Suomen Tennisliiton ja Tapio Lehtisen yhteistyökumppanina

Yhteinen arvopohjamme: terveet elämäntavat ja työntekijöiden hyvinvointi ovat linjanneet yhteistyötämme Suomen Tennisliiton yhteistyökumppanina jo vuodesta 2017. Yhteisten ympäristöarvojen pohjalta rakentui kumppanuus myös purjehtija Tapio Lehtisen kanssa.

Cinia mukana Tapio Lehtisen matkassa maailman ympäri

Purjehtija Tapio Lehtinen on ensimmäinen yksin maailman ympäri purjehtinut suomalainen. Hän on vuosien varrella nähnyt, miten meriympäristön tila on muuttunut ja haluaa omalta osaltaa kiinnittää huomioita merien tilaan ja suojeluun.

Cinia keskittyy vastuullisuustoiminnassaan  erityisesti ympäristön kannalta kestävällä tavalla toimimiseen ja on mukana tukemassa Tapio Lehtistä hänen tulevilla maailmanympäripurjehduksillaan.

Asteria-Tapio-Lehtinen-pieni

 

Cinia on minulle mieluinen yhteistyökumppani, koska digitalisaation täysimääräinen hyödyntäminen ja uusien innovatiivisten ratkaisujen jatkuva etsiminen vapauttaa valtavasti resursseja ja poistaa ympäristön kannalta haitallisia prosesseja, Lehtinen sanoo.

Cinia Suomen Tennisliiton yhteistyökumppanina

urheiluyhteistyo

 

Yhteinen arvopohjamme: terveet elämäntavat ja työntekijöiden hyvinvointi ovat linjanneet yhteistyötämme Suomen Tennisliiton yhteistyökumppanina ja vuodesta 2017. Yhteisten arvojen pohjalta luotiin myös konsepti Intohimo onnistua, joka korostaa sekä Tennisliiton että Cinian halua ja kykyä menestyä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin.

Olemme mukana tukemassa suomalaista huipputennistä sekä kehittämässä ja mahdollistamassa nuorten menestystä

Cinia Next Gen -kilpailusarja

Cinian ja Tennisliiton yhteistyön keskiössä ovat nuoret tulevaisuuden tähdet.

Cinia Next Gen -kilpailut koostuvat Suomessa pelattavista kansainvälisistä juniorikilpailuista.

Suomessa järjestetään vuoden aikana  12 Cinian nimellä olevaa kansainvälistä tapahtumaa. Kilpailusarja tukee suomalaisten nuorten matkaa kohti kansainvälisiä kenttiä ja toimii ponnahduslautana kaikille tulevaisuuden tähdille.

Lisäksi yhteistyökokonaisuutta vahistaa ammattilaisnelinpelaaja Harri Heliövaara.

 

 

 

Harri-Heliövaara

 

Intohimo onnistua

Cinia maajoukkueiden kunniagalleria

Cinia maajoukkueiden kunniagalleria on kunnianosoitus Suomea useasti edustaneille pelaajille ja kapteeneille. Kunniagalleriaan ovat päässeet kaikki vähintään 10 Davis / Fed Cup -otteluun osallistunutta pelaajaa tai vähintään seitsemän vuotta kapteenina toimineet henkilöt.

Ensimmäisessä julkistustilaisuudessa Kunniagalleriaan nimettiin 15 miespelaajaa, 10 naispelaajaa ja 2 kapteenia – tutustu henkilöihin täältä.