Yhteistyö/tukeminen

Cinia Suomen Tennisliiton pääyhteistyö­kumppanina

Yhteinen arvopohjamme: terveet elämäntavat ja työntekijöiden hyvinvointi ovat linjanneet yhteistyötämme Suomen Tennisliiton pääyhteistyökumppanina jo vuodesta 2017. Yhteisten arvojen pohjalta luotiin myös konsepti Intohimo onnistua, joka korostaa sekä Tennisliiton, että Cinian halua ja kykyä menestyä niin kansallisesti kuin kansainvälisestikin

Olemme mukana tukemassa suomalaista huipputennistä sekä kehittämässä ja mahdollistamassa nuorten menestystä

Aikuisten maajoukkuetoiminnan, Cinia Davis Cup Team Finland ja Cinia Fed Cup Team Finland, lisäksi yhteistyön kulmakivenä on myös 10-16 -vuotiaiden Cinia Junior Grand Prix -kilpasarja.

Cinia_Davis_Cup_Team_Finland

 

Cinia_Fed_Cup_Team_Finland-1

 

Cinia_Junior_Grand_Prix

 

Jarkko Nieminen maajoukkueen kapteeni

Miesten maajoukkuetta, Cinia Davis Cup Team Finland, viimeiset kolme vuotta luotsannut Jarkko Nieminen jatkaa kapteenina myös tulevat kolme vuotta 2021-2023. Pelaajauransa vuonna 2015 lopettanut Suomen kaikkien aikojen kaksinpelaaja aloitti maajoukkuekapteenina vuonna 2018.

Jarkko Nieminen-1

Emma Laine jatkaa maajoukkueen kapteenina 2021

Laine on toiminut maajoukkueen kapteenina vuodesta 2014 lähtien – pois lukien vuosi 2016, jolloin kapteenina toimi Tero Vilen. Laine toimi pelaaja-kapteenina aina vuoteen 2019 – tuolloin Laineen ammattilaisura sai komean päätöksensä kotikentällä tapahtuneeseen nousuun Billie Jean King Cupin (entinen Fed Cup) II-ryhmään.

Emma Laine

Cinia maajoukkueiden kunniagalleria

Cinia maajoukkueiden kunniagalleria on kunnianosoitus Suomea useasti edustaneille pelaajille ja kapteeneille. Kunniagalleriaan ovat päässeet kaikki vähintään 10 Davis / Fed Cup -otteluun osallistunutta pelaajaa tai vähintään seitsemän vuotta kapteenina toimineet henkilöt.

Ensimmäisessä julkistustilaisuudessa Kunniagalleriaan nimettiin 15 miespelaajaa, 10 naispelaajaa ja 2 kapteenia – tutustu henkilöihin täältä.