Tapahtumat

Tapaa meidät täällä

Tältä sivulta löydät tietoa Cinian järjestämistä tapahtumista sekä tilaisuuksista, joissa olemme mukana. Tapaamisiin!
Lataa esitysmateriaalit
4.5.2021 Webinaari osa 3 Hybridipilven suojaus hallitusti

Hybridipilven hyödyt organisaatioille ovat kiistattomat. Jokaiseen it-ympäristöön liittyy kuitenkin haasteita. Kuinka huolehdit hybridipilven suojauksesta hallitusti?

Lataa esitysmateriaalit
Lataa esitysmateriaalit
15.4.2021 Webinaari osa 2 Kuinka havaita ja reagoida tietoturvapoikkeamiin nopeasti

Palveluja käytetään yhä useammin paikka- sekä aikariippumattomasti ja palveluihin kytkeydyään mitä monipuolisimmin laittein. Kuinka huolehdit tehokkaasti käyttäjä- ja päätelaitesuojauksesta Mikä on tärkeintä modernissa tietoturvapalvelussa?

Lataa esitysmateriaalit
Lataa esitysmateriaalit
30.3.2021 Webinaari osa 1 Tietoturvallisen pilviympäristön neljä tärkeintä asiaa

Pilvipalvelujen suosio kasvaa ja niitä hyödynnetään yhä monipuolisemmin. Webinaarissa käymme konkreettisin esimerkein läpi, mitä tulisi huomioida modernin pilviympäristön suojaamisessa.

Lataa esitysmateriaalit
19.5.2021 Virtuaalitapahtuma Cinia Cyber Security Focus! - The Future of Cyber Security

Tulevaisuuden uhkat ovat digitaalisia ja globaaleja. Millaisia riskejä AI voi tuoda datavarkauksien näkökulmasta? Voiko digitaalisessa maailmassa luottaa enää mihinkään?

Alan asiantuntijat suuntaavat katseemme kyberturvallisuuden tulevaisuuteen. Kansainvälisen keynote-puheenvuoron pitää David Sancho, Senior Threat Researcher, Trend Microlta. 

Cinia Cyber Security Focus!

Käsittelemme ajankohtaisia kyberturvallisuusteemoja alan asiantuntijoiden puheenvuorojen ja näkökulmien valottamana. Cinia Cyber Security Focus! -tapahtumasarja jatkuu jälleen vuonna 2022. Pysy kuulolla.

Tapaamisiin!

Ilmoittaudu
Webinaari 13.10. klo 14.00 How to Automate Cyber Security and Business Processes

Tänä päivänä useimmat digitaaliset prosessit liittyen niin liiketoimintaan kuin asiakaspalveluun ovat pitkälle automatisoituja. Miten automatisoitujen prosessien tietoturva ja kyberturva toimii?

Ilmoittaudu