Tapahtumat

Tapaa meidät täällä

Tältä sivulta löydät tietoa Cinian järjestämistä tapahtumista sekä tilaisuuksista, joissa olemme mukana. Tapaamisiin!
Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 2022 Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 2022

Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät Jyväskylässä, 9.5.-11.5.2022 tuovat saman katon alle yli 1000 terveydenhuollon tietojenkäsittelyn asiantuntijaa.

Cinia on mukana: tule juttelemaan terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuista!

Lue lisää
Valtio Expo 2022 Valtio Expo 2022

Valtio Expo 2022 (Helsinki, ti 10.5.2022) kerää yhteen asiantuntijat, jotka vastaavat IT-hankkeista ja -järjestelmistä valtionhallinnon eri toimialoilla.

Kriittisten järjestelmien kokeneena toimittajakumppanina myös Cinia on mukana tapahtumassa.

Tule kuuntelemaan puheenvuoromme tulevaisuuden kumppanuusmallista!

Lue lisää
Lue lisää
Cyber Security Nordic 2022

Neljännen kerran järjestettävä Cyber Security Nordic 12.-13.5. Helsingin Messukeskuksessa keskittyy tänä vuonna kyberturvallisuuden tulevaisuuteen. 

Tule juttelemaan organisaatiosi kyberturvatarpeista sekä nousevista uhista asiantuntijoidemme kanssa. Cinian Director of Service Development Tomi Liesimaan esitys Emerging Cyber Threats that Actually Affect Your Business tapahtuman Cyber Security Gold Stage –lavalla 13.5. klo 13.30.

Lue lisää
Lue lisää
RoboCon 2022 RoboCon 2022

RoboCon lähestyy, Cinia on mukana ohjelmistoratkaisut-tiimillä! Tule kuuntelemaan 19. - 20.5.

Lue lisää
Lue lisää
Webinaari: The Benefits of Secure Access Service Edge

Tule mukaan webinaarin kuulemaan, miten SASE toimii ja kuinka se voi vahvistaa organisaatiosi kyberturvallisuutta ja samalla helpottaa käyttäjien pääsyä tarvittaviin sovelluksiin ja palveluihin.

Webinaarin kieli on englanti.

Lue lisää
Tutustu ohjelmaan
Webinaari: Miten valokuidulla vahvistetaan kuntien elinvoimaa?

Tule mukaan Cinian webinaariin kuulemaan tutkimukseen perustuvaa dataa valokuiturakentamisen vaikutuksista ja hyödyistä sekä mitä on hyvä olla tiedossa ennen investointipäätöksen tekoa.

Tutustu ohjelmaan
Ilmoittaudu mukaan
Capture the Flag Challenge 17.9.2022

Cinia ja Women4Cyber Finland järjestävät yhdessä kyberturvallisuudesta kiinnostuneille naisille mielenkiintoisen päivän kyberturva-aiheen parissa. Päivän aikana opitaan lisää mm. Open Source Intelligencestä (OSINT) sekä harjoitellaan tietoturvaloukkausten havaitsemista Capture the Flag pelin parissa, jota pelataan tiimeittäin.

 

Ilmoittaudu mukaan
Lue lisää
Agile Tampere 15.9.

Agile Tampere tarjoaa osallistujilleen inspiroivia case-tarinoita meiltä ja maailmalta. Myös kaikkein järeimpien ohjelmistoratkaisujen toteuttamisessa tarvitaan ketteryyttä. Cinia nostaa esiin näkökulmia, jotka liittyvät turvallisuuskriittisen järjestelmän jatkuvaan testaamiseen.

Lue lisää
Ilmoittaudu mukaan
Kuntamarkkinat 14.-15.9.

Kuntamarkkinat tarjoaa vuosittain kahden päivän ajaksi monipuolista ja ajankohtaista tietoa. Kuntamarkkinat on ideoita pulppuava koko kuntakentän vuoden suurin foorumi. Tule tapaamaan Cinian aluekuituverkkojen asiantuntijoita!

Ilmoittaudu mukaan
Ilmoittaudu mukaan
Korjaamo Helsinki / online Fortinet Security Day Suomi 12.10.

Fortinet Security Day kerää Fortinetin asiakkaat ja Fortinetin ratkaisuista kiinnostuneet yritykset keynote-puheiden ja verkostoitumisen äärelle Helsingin Korjaamolle. Tapahtumassa käsittellään tietoturvallisuuden monia eri osa-alueita, kuten Zero Trust -aihetta, pilven ja OT-ympäristöjen erityishaasteita unohtamatta SD-WAN-ratkaisun tarjoamia lopputulemia.

Tapahtumassa on puhujana Cinian Petri Markkanen otsikolla Pilviajan liikkuva yritysverkko. Tule kuuntelemaan puheenvuoro tai keskustelemaan Tietoverkkoratkaisuiden asiantuntijoidemme kanssa, jotka löydät tapahtumassa Cinian osastolta!

 

Ilmoittaudu mukaan
Lue lisää
Inrcontinental London 02 / online Capacity Europe 18. - 20.10.

Capacity Europe kokoaa jälleen lokakuussa yhteen ICT-asiantuntijat ympäri maailman. Kahden päivän aikana luvassa mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä verkostoitumista.

Jos olet paikalla, tule tapaamaan Cinian kansainvälisen verkkoliiketoiminnan tiimiä ja nappaamaan vinkit yhteys- ja reittivaihtoehdoista Europpaan.

Tutustu tapahtuman ohjelmaan ja rekisteröidy tapahtumaan.

Lue lisää
Lue lisää
Messukeskus, Helsinki Dell Technologies Forum 15.11.

Monipilvistrategia palveluna, modernit ja tietoturvalliset teknologiat tai tekoälyyn perustuva päätöksenteko verkon reunalla - olipa mielessäsi mikä tahansa teknologinen ratkaisu, saat vastaukset kysymyksiisi tapahtuman puheenvuoroissa ja paikalla olevilta asiantuntijoilta,

Cinia on mukana esittelemässä tietoturvallisia konesaliratakaisuja.

Lue lisää
Lue lisää
Clarion Hotel, Helsinki ja Live Stream DigiSote 2022 23.11.

DigiSote-tapahtuma marssittaa lavalle kiinnostavimmat puheenvuorot älykkään soten mahdollisuuksista. Olemme mukana – tule vaihtamaan ajatuksia sosiaali- ja terveydenhuollon ohjelmistoratkaisuista!

Lue lisää
Lue lisää
Helsingin yliopiston Kumpulan kampus Kumpulan Potentiaali 8.12.

Kumpulan Potentiaali on Helsingin yliopiston matemaattis-luonnontieteellisen tiedekunnan opiskelijoiden järjestämä työelämä- ja rekrytointitapahtuma

Lue lisää
Lue lisää
Hybriditapahtuma Tulevaisuuden Sairaala 25.-26.4.2023

Tulevaisuuden Sairaala on Pohjoismaiden suurin terveydenhuollon päättäjätapahtuma. 

Lue lisää
Lue lisää
Turun Messukeskus Sosiaali- ja terveydenhuollon ATK-päivät 22.-24.5.2023

Sosiaali ja terveydenhuollon ATK-päivien useissa rinnakkaissessioissa pääset osallistumaan monipuoliseen ja ajankohtaiseen ohjelmaan, joka on räätälöity niin sosiaali- ja terveydenhuollon eri ammattiryhmien kuin järjestelmätoimittajienkin tarpeisiin.

Lue lisää
Lue lisää
Messukeskus, Helsinki Critical Communications World 23.-25.5.2023

Yli 20 vuotta järjestetty, kansainvälinen Critical Communications World kokoaa toukokuussa kriittisten järjestelmien valmistajat ja toimittajat kolmen päivän tapahtumaan Helsingin Messukeskukseen. 

Lue lisää