Skip to main content

Konesaliyhteydet

Varmista oma, turvallinen kaistasi mihin tahansa suomalaiseen konesaliin. Yksityinen konesaliyhteys on julkista internetiä luotettavampi ja vakaampi.

Konesaliyhteydet

Suojattu yhteys ulkoistetuille palvelimille

Miten siirrät ja säilytät dataa, jonka varassa yrityksesi pyörii? Jos tarvitset siihen konesalipalvelua, tarvitset myös turvallisen yhteyden vuokrattujen palvelimien ja yritysverkkosi välille.

Ulkoistettu konesali on järkevä vaihtoehto silloin, kun järjestelmäsi on rakennettu perinteisten palvelinten varaan, tai kun tietojen pitää pysyä varmasti Suomessa. Sekä konesaliin että julkipilvipalveluihin kannattaa avata yksityinen, julkisesta internetistä erillinen tietoliikenneyhteys. 

Helsinki, Tampere, Oulu tai mikä tahansa muu sijainti – saat kauttamme valvotut, kahdennetut ja tietoturvalliset yhteydet kaikkien palveluntarjoajien suomalaisiin konesaleihin sekä kotimaan rajojen yli. Ja jos olet vielä palvelimia vailla, saat meiltä myös tietoturvallisen konesaliratkaisun

hourglass_empty

Millisekunnit ratkaisevat

Käyttäjän kokemalla viiveellä on väliä. Lähellä sijaitseva, tehokas konesali voi olla nopein ja vakain vaihtoehto sovellustesi pyörittämiseen – kunhan käytät yksityistä yhteyttä palvelimille ja takaisin.

security

Tietoturvallinen ja kahdennettu

Turvallisin ratkaisu syntyy yhdessä suunnittelemalla. Liiketoimintakriittisimmät konesaliyhteydet on järkevää toteuttaa varmennettuna kahta eri fyysistä reittiä pitkin. Yhteyksien avaamisen jälkeen valvomme niitä puolestasi 24/7.

support_agent

Asiantuntijaneuvoja suomeksi

Voit luottaa siihen, että konesaliyhteys toimii saumattomasti osana tietoverkkojasi. Service Desk -palvelusta tavoitat aina osaavat tietoliikenneasiantuntijat. Teemme töitä yksinomaan yritysasiakkaiden kanssa.

 • Tietoliikenteen-turvaaminen-tunnista-riskit-ja-ennakoi-poikkustilanteet-590x360

  Mitä hyötyä yksityisestä konesaliyhteydestä on?

  Vaikeasti paikannettavia teknisiä vikoja, kapasiteetin jakamista muiden käyttäjien kanssa, odottamatonta hidastelua? Julkinen internet on saattanut aiemmin riittää tiedonsiirtoon, mutta data- ja käyttäjämäärien kasvaessa sen riskit korostuvat.

  Toinen syy yksityisen konesaliyhteyden avaamiseen on tietoturva. Yritysten tietoliikenneyhteyksiin kohdistuu yhä enemmän hyökkäysyrityksiä. Varautumalla viisaasti vältät yllättävät kulut ja mainehaitat.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Tarvitsetko pelkkiä yhteyksiä konesaleihin vai myös konesalipalvelua? Meiltä saat molempia! Ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää eri vaihtoehdoista.

Minkä tasoinen varmistus riittää yhteyden suojaksi?

Konesaliyhteyksien varmistaminen takaa, että pääset käsiksi dataasi myös silloin, jos tärkeä tietoliikenneyhteys katkeaa esimerkiksi sähkökatkoksen tai kaivinkoneen aiheuttaman vahingon vuoksi.

Kahdennuksen voi toteuttaa monella eri tavalla. Yksinkertainen laitekahdennus auttaa vain silloin, kun häiriön syy on yksittäisessä laitteessa. Aito varmennettu yhteys turvaa tietoliikenteen kaikenlaisissa häiriötilanteissa.

Sopiva varmennustapa löytyy aina tapauskohtaisesti. Arvioimme yhdessä kustannuksia ja riskejä liiketoimintasi vaatimuksia varten. Sen jälkeen saat käyttöösi tilanteeseen sopivimmat teknologiat.

Kaksi tapaa avata yksityinen konesaliyhteys

Uusi tietoliikenneyhteys

 • Jos yritykselläsi ei ole käytössä muita Cinian tietoverkkoratkaisuja, pystymme avaamaan sinulle oman kaistan valitsemaasi konesaliin.
 • Muusta infrastruktuurista riippuen saat konesaliyhteyden käyttöösi ilman katkoksia tai lyhyen, suunnitellun katkoksen jälkeen

Täydennä nykyistä palvelua

 • Jos käytössäsi on Cinian yritysverkko tai internetliittymä, konfiguroimme konesaliyhteyden vaivattomasti osaksi palvelua.
 • Käyttöönotto onnistuu tavallisesti ilman katkoksia.
 • turvalliset-konesaliratkaisut

  Turvalliset konesaliratkaisut

  Ota käyttöön Cinian valvottu ja tietoturvallinen hybridipilvi, jossa yhdistyvät yksityisen ja julkisen pilven parhaat puolet.  

 • Yhteydet-pilvipalveluihin

  Yhteydet pilvipalveluihin

  Vältä viiveitä ja ruuhkaa ja hyödynnä yksityistä yhteyttä Amazonin, Microsoftin, Googlen ja muiden palveluntarjoajien pilveen ja takaisin.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää