Skip to main content

Network Operations Center (NOC)

Varmista tuotanto- ja toimistoverkkosi sujuva ja katkeamaton toiminta. Cinian NOC valvoo 24/7 ja korjaa vikatilanteet välittömästi.

Network-Operations-Center-NOC

Valvomme yhteyksiä ja verkkoasi 24/7

Verkkojen valvonnan ja hallinnoinnin ulkoistaminen on tehokas tapa hyödyntää tuoreinta tietoliikenneosaamista ja -teknologiaa. Saat meiltä jatkuvan päivystyksen lisäksi tukea uuden kehittämiseen. NOC on elinkaaripalvelu, jossa ympäristöäsi optimoidaan ja parannetaan jatkuvasti. 

 • Tietoturva-taman-paivan-tietoliikenneverkoissa

  Verkot omassa valvonnassa vai ulkoistettu NOC-palvelu?

  Tietoverkot eivät ole enää suppeita, suljettuja ympäristöjä, vaan monimutkaisia yhdistelmiä omia ja eri palveluntuottajien ratkaisuja, paikan päällä, konesaleissa ja pilvessä. Yksittäinen ihminen ei pysty valvomaan kokonaisuutta tehokkaasti.

  Vuorokauden ympäri päivystävän NOC-valvomon perustaminen on harvalle organisaatiolle mahdollista. Kun haluat varmistaa, että verkoistasi pidetään jatkuvasti huolta, NOCin ulkoistaminen on kustannustehokkain vaihtoehto.

NOC on jatkuvaa huolenpitoa ympäristöistäsi

Sujuvaksi vaiheistettu käyttöönotto

 • Yrityksen verkkojen, laitteiden ja järjestelmien liittäminen Cinian NOC-palveluun on selkeästi vaiheistettu ja sujuva projekti, jota luotsaa nimetty projektipäällikkö.
 • Tarkistuslistat ja parhaat käytännöt tekevät käyttöönottovaiheesta selkeän kaikille.
 • Lähtötilanteesi huomioiden teemme yhdessä pohjatöitä, kunnes valvontapalvelu voidaan käynnistää. 

Teknologioista riippumaton ja räätälöity

 • Ei ole väliä, minkä valmistajien laitteita käytät, Cinian NOC mukautuu ympäristöösi ja kehittää uutta olemassa olevan pohjalta.
 • Otamme joustavasti haltuun myös ympäristöt, joissa legacy-teknologia yhdistyy moderneihin arkkitehtuureihin ja pilveen.
 • Häiriötiedotteet ja toimintaohjeet muokataan erikseen jokaiselle asiakkaalle.

Pitkän elinkaaren palvelua

 • Jo käyttöönottovaiheessa saat tulevaisuudenkestävän tiekartan teknologioiden kehittämiseen.
 • Voit hankkia NOCin tarkkaan rajattuna osaulkoistuksena tai aloittaa strategisen kumppanuuden, joka ulottuu yhteyksistä ja laitteista tietoturvan vahvistamiseen ja ohjelmistoihin.
 • Verkkojen valvonnan ja hallinnan ytimessä on jatkuva parantaminen ja optimointi.

Nuku öisin, me valvomme

Katsotaan yhdessä, minkälainen verkkojen valvonnan ja hallinnan kokonaisuus palvelee liiketoimintaasi.

 • noc-turvaa-finavian-tietoliikenteen-toimintaa590x360

  Päivystävä NOC turvaa Finavian tietoliikenteen toimintaa

  Tietoliikenne on yksi Finavia IT:n ydintoiminnoista. Cinian Network Operations Center on helppo tapa tukea talon omaa asiantuntijatiimiä. NOCin analytiikkatyökaluista on hyötyä etenkin silloin, kun pitää paikantaa tarkka syy laite- tai järjestelmähäiriölle.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Tilannekuva kerää datasi yhteen

Cinian kehittämä valvontaratkaisu cEye antaa reaaliaikaisen tilannekuvan koko IT-ympäristöstäsi. Sen selkeä dashboard-näkymä on analytiikan ja raportoinnin peruskivi. 

Tehokkuutta huoltoon IoT:n avulla

Fiksut prosessit tietoliikennelaitteiden huoltoon on varmistettava jo ennakkoon, ja siinä IoT:llä ja tekoälyllä on tärkeä rooli. Vikatilanteissa koordinoimme huoltotyöt puolestasi.

Kameravalvonta- ja turvallisuusratkaisut

Helppoutta tuotannon ja tilojen valvontaan, uutta liiketoimintaa älykkäästä automaatiosta? Rakennamme tietoturvalliset kameravalvontajärjestelmät vaativimpiinkin kohteisiin.

 • valvonta-ja-poikkeamien-hallinta-1180x720

  Turvaa ja jatkuvuutta liiketoiminnallesi 24/7 - Cinia CSOC

  Näkyvyys digiympäristöön ja kyky jatkuvaan ennakointiin, havainnointiin ja reagointiin ovat toimivan kyberpuolustuksen kulmakivet – Cinia Cyber Security Operations Center turvaa liiketoimintaympäristösi vuorokauden ympäri, viikon jokaisena päivänä.  

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää