Skip to main content

Tietoverkkojen kyberturvallisuus

Varmistamme yrityksesi tietoverkkojen ja yhteyksien turvallisuuden 24/7, vuoden jokaisena päivänä.

Pattern-hero1

Turvatut yhteydet ympäri vuorokauden

Cinia tarjoaa joustavat kyberturvallisuusratkaisut liiketoiminnan ja palvelutuotannon eri vaiheisiin. Valvomme tietoverkkojasi ja toimintaympäristöäsi vuoden jokaisena päivänä 24/7.

Palveluvalikoimaamme sisältyy perinteisten palomuuripalveluiden ja palvelunestohyökkäysten torjunnan lisäksi esimerkiksi digitaalisen ympäristön valvonnan ja poikkeamien havainnoinnin palveluita. Huolehdimme myös OT-tietoturvasta. 

Turvasi ytimenä on ympärivuorokautisesti palveleva valvomo, joka toimii tietoturvaluokitelluissa ja pääsyrajoitetuissa tiloissa. Järjestelmät toteutetaan Cinian konesaleissa, jotka ovat fyysisesti erillään muusta tuotantoinfrastruktuurista. Kaikki kerätty data säilytetään ja käsitellään Suomessa.

Vahvista verkkojasi ja yhteyksiäsi näillä palveluilla

VPN

Cinian VPN-palvelun avulla luodaan tietoturvallinen yhteys eri verkkoelementtien välillä ilman investointia erilliseen VPN-palomuurilaitteistoon.

VPN-palvelu sisältää laitteiston lisäksi tarpeen mukaan esimerkiksi tarvittavat tekniset määrittelyt etäyhteyksiä varten. Mikäli yritykselläsi on jo sisäverkko käytössä, voidaan palvelu toimittaa samoilla asetuksilla ilman sisäverkon muutoksia.

Palomuuri

Cinian palomuuripalvelun avulla voit keskittyä omaan ydinliiketoimintaasi, sillä me huolehdimme palomuuriympäristöstäsi, siihen liittyvistä teknologiavalinnoista sekä laiteinvestoinneista.

Suunnittelemme, rakennamme ja operoimme palomuuriympäristön liiketoimintasi ehdoilla ja tuotamme käyttöösi ajantasaisen dokumentaation ja tilannekuvan palomuuriympäristöstä ja sen toimivuudesta.

Hyökkäyksien torjunta

Palvelumme havaitsee, tunnistaa ja torjuu internetyhteyteen kohdistuvia palvelunestohyökkäyksiä.

Palvelukokonaisuus koostuu jatkuvasta internetliikenteen monitoroinnista, kerätyn tiedon analysoinnista, hyökkäykseen reagoinnista ja torjunnasta, tiedottamisesta ja raportoinnista. Asiakkaanamme olet aina ajan tasalla siitä, mitä verkkoympäristössäsi tapahtuu.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Kaipaatko tukea yhteyksiesi ja verkkojesi kyberturvan vahvistamisessa? Ota yhteyttä niin katsotaan kuinka voimme auttaa!

Kyberturvallisuusratkaisut

Suojaamme tärkeät tietosi päätelaitteista palvelimiin ja verkoista sovelluksiin. Saat meiltä kattavan valikoiman valvonnan ja poikkeamien havainnoinnin sekä riskien ja haavoittuvuuksien hallinnan palveluita. Tarjoamme myös turvallisia konesaliratkaisuja sekä tietoturvakartoituksia- ja konsultointia.

Turvallisuus osana liiketoimintaa

Cinian kyberturvallisuuspalveluille sekä Service Deskille on myönnetty kansainvälisesti tunnustettu ISO/IEC 27001 -tietoturvallisuuden hallintajärjestelmän sertifikaatti. Korkeasta turvallisuustasostamme kertoo myös meille myönnetty yritysturvallisuustodistus, Facility Security Clearance (FSC).

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.