<img height="1" width="1" style="display:none;" alt="" src="https://px.ads.linkedin.com/collect/?pid=3152154&amp;fmt=gif">
Skip to main content

Ura ohjelmistoalan ammattilaiselle

ura-ohjelmistoammattilaiselle

Tule toteuttamaan ohjelmistoja, joilla on merkitystä

Liity tulevaisuuteen katsovien, kunnianhimoisten ja osaamisestaan tinkimättömien ohjelmistoalan ammattilaisten joukkoon.

Arvostamme yksilöllisiä piirteitäsi, sillä juuri uniikeista taustoista rakentuu monipuolisia ja toisiaan kannattelevia tiimejä. Jaamme yhteisen ymmärryksen siitä, kuinka vastuullisuus ja merkityksellisyys kulkevat mukana kaikessa, mitä teemme. Yhdessä teemme Cinian.

 • iso-7628 smaller

  Ammattitaitoiset työkaverit

  Jos haluat rakentaa aidosti toimivia ohjelmistoja, joissa koodin laadusta ei tingitä, tiimityö Cinialla sopii sinulle. Meillä pääset vuosienkin jälkeen ravistelemaan osaamispalettiasi. Teet päivittäistä työtäsi kokeneiden tekijöiden ympäröimänä. Vuosittain joukkoon liittyy myös opintojaan viimeisteleviä junioridevaajia, joiden kanssa vaihdat tuttuja näkökulmia uusiin.

 • iso-5836 smaller

  Vakaa organisaatio

  Kolme liiketoimintayksikköä muodostavat meille vankan kolmijalan, joka pystyy pystyssä maailman tuulissa. Olemassaolomme ei nojaa vain yhteen tikkuun. Cinian enemmistöomistaja on Suomen valtio. Se antaa vakaan pohjan liiketoiminnalle.

 • AdobeStock_334168757 smaller

  Työhyvinvointi

  Huolehdimme työntekijöistä mm. laajalla sairaskuluvakuutuksella, Auntie-palvelulla ja kattavalla setillä erilaisia etuja. Haluamme tunnistaa yksilölliset tarpeesi ja tukea jaksamistasi parhaalla mahdollisella tavalla.

 • AdobeStock_287804647 smaller

  Uuden oppiminen

  Pääset organisaatioon, joka aidosti tukee urahaaveitasi ja ohjaa sinua niitä kohti. Kannustamme osallistumaan koulutuksiin ja tuemme oman polkusi löytämisessä.

 • ura-ohjelmistoammattilaiselle-teknologiat

  Ajantasaiset teknologiat ja työkalut

  Cinialaisia yhdistää aito tahto kehittää ja kehittyä. Haluamme pysyä aallonharjalla uusissa työtavoissa ja teknologioissa. Valikoimme työkalujen joukosta tilanteeseen sopivimmat, jotta ohjelmistoista tulee tulevaisuudenkestäviä.

Cinia lukuina

88,4 M€
Liikevaihto 2023
400 +
Henkilöstö
8
toimipistettä

Tutustu cinialaisten kokemuksiin ja näkemyksiin

 • Cinia ryhmäkuva

  Junior-osaajalle

  Cinia Boost Academy antaa lentävän lähdön ohjelmistokehittäjän uralle ja tarjoaa tarvittavat tiedot ja taidot asiakasprojekteissa menestymiseen. Oletko vielä opintojesi alkuvaiheissa tai menikö työpaikka tällä kertaa kokeneemmalle tekijälle? Ei syytä huoleen – olet tulevaisuuden huippuosaaja ja odotamme sinua urapolkusi myöhemmässä vaiheessa.

  Seuraa meitä nyt Instagramissa, LinkedInissä ja Facebookissa, jotta tunnet meidät tulevaisuudessa.

Tutustu rekrytiimiin

Haluatko keskustella lisää kulttuuristamme ja mahdollisuuksistasi Cinialla? Hieno homma - me olemme Ohjelmistoratkaisuiden rekrytointitiimi täällä sinua varten! Löydät yhteystietomme alta paikkakuntakohtaisesti. Autamme sinua kaikkiin rekrytointiin liittyvissä asioissa, mikäli sinulla herää näistä kysyttävää. Ota rohkeasti yhteyttä! 🚀

 

Kun lähetät meille työhakemuksen, teethän sen täällä.

Cinia rekrytiimin kuvat v2-2 2

Sonja Faezi
Talent Acquisition Specialist
sonja.faezi@cinia.fi

Cinia rekrytiimin kuvat v2-1 2
Jenni Suvisalmi
Talent Acquisition Specialist
jenni.suvisalmi@cinia.fi
Cinia rekrytiimin kuvat v2-3
Rosa Heiskanen
Talent Acquisition Specialist (vanhempainvapaalla)