Skip to main content

Vuosikertomus ja eettiset ohjeet

Vastuullisuuden toteutuminen on tärkeää päivittäisessä toiminnassamme. Tutustu vuosikertomukseemme sekä eettiseen ohjeistoomme.

Cinia-brand-img-2024-1

Vuosikertomus ja eettiset ohjeet

Vastuullisuuden toteutuminen on tärkeää päivittäisessä  toiminnassamme. Toimimme eettisesti suhteessa kaikkiin sidosryhmiimme.  Tutustu vuosikertomuksemme sekä eettiseen ohjeistomme, joilla pyrimme varmistamaan vastuullisuuden toteutumisen kaikessa toiminnassamme. 

  • Pattern1-valkoinen-sinisella-taustalla

    Vuosikertomus

    Tietoa meistä ja toiminnastamme saat vuosittain julkaistavasta vuosiraportistamme. Raportista löydät avainlukumme, keskeiset tapahtumat tilikaudella sekä tarkemmin tietoa vastuullisuustoiminnastamme.

Ohjeistus vastuullisista toimintatavoista

Noudatamme kaikessa toiminnassamme voimassa olevia lakeja ja säädöksiä.  Edellytämme kaikilta toimittajiltamme ja yhteistyökumppaneiltamme myös lakien noudattamista sekä sitoutumista toimintaohjeisiimme. 

description

Code of Conduct -ohje

Cinian Code of Conduct -ohjeistuksessa määritellään Cinan ja konserniyhtiöiden vastuulliset ja hyväksyttävät toimintatavat. 

 

description

Corporate Governance -ohjeistus

Cinialla on kattava hyvää hallintotapaa säätävä Corporate Governance -ohjeistus, jossa määritellään muun muassa yhtiökokouksen, hallituksen ja toimitusjohtajan tehtävät sekä päätöksentekovaltuudet ja hallintoasioiden vastuut ja toimenpiteet.

Cinia numeroina

88 M €
Liikevaihto (vuonna 2023)
400 +
Työntekijää
8
Toimipistettä

Tilinpäätöstiedotteet

Yritysvastuuraportit

Ota yhteyttä ja kysy lisää!

Etkö löytänyt etsimääsi? Ota meihin yhteyttä