Skip to main content

Internetyhteydet yrityksille

Nopeat, luotettavat ja varmistetut internetyhteydet jokaiseen toimipaikkaasi.

Internetyhteydet yrityksille

Internet on internet, mutta ratkaisuissa on eroja

Luotettavat internetyhteydet auraavat tietä liiketoimintasi kasvulle. Cinian yritysliittymä tarjoaa merkittävästi paremman palvelutason tavanomaisiin internetliittymiin verrattuna. Yritysliittymien tekniset ratkaisut ovat tietoturvallisia, valvottuja ja valmiita laajenemaan.

Liiketoimintasi voi ulottua Suomen eri kolkkiin ja maan rajojen yli. Toimitamme nopeat ja toimintavarmat internetyhteydet varayhteyksineen myös sijainteihin, joita muut operaattorit pitävät liian haastavina.

place

Useita toimipaikkoja, yksi sopimus

Saat internetyhteydet meiltä riippumatta siitä, mikä operaattori on rakentanut verkon alueellesi. Ja sinne, minne yhteydet eivät vielä ulotu, järjestämme ratkaisut puolestasi. Eri toimipaikkojen liittymien keskittäminen yhdelle kumppanille helpottaa arkeasi.

support_agent

Nopeaa apua ammattilaisilta

Kun tarvitset lisäkapasiteettia, uusia palveluita tai vastauksia kysymyksiin, saat aina langan päähän osaavan tietoliikenneasiantuntijan. Sovitun palvelutason mukainen reagointiaika on 15–30 min, tarpeesi mukaan joko arkisin tai 24/7. Teemme töitä yksinomaan yritysasiakkaiden kanssa.

diamond

Tulevaisuudenkestävät yhteydet

Kasvusi ei saa tyrehtyä siihen, että tietoliikenteen teknologia vanhenee. Raivaamme haasteet pois tieltäsi etukenossa, päivitämme laitekantaa ja kehitämme prosesseja, jotta voit keskittyä olennaiseen, kun liiketoimintasi kasvaa ja laajenee.

 • Valokuitu yritykselle

  Valokuitu on yritykselle varmin valinta

  Valokuitu on nopein ja tasalaatuisin vaihtoehto yrityksen internetliittymäksi. Yhteyden nopeus voi olla jopa 100 000 megabittiä sekunnissa, kun 5G-yhteys yltää korkeintaan 1000 megabittiin. Ja toisin kuin mobiiliverkkoon, valokuituyhteyden nopeuteen ei vaikuta verkon käyttäjämäärä, sää tai kiinteistön sijainti.

  Saat yrityksen valokuituyhteyden avaimet käteen -periaatteella valmiiksi suunniteltuna ja rakennettuna. Sinun ei tarvitse huolehtia siitä, minkä operaattorin runkoverkkoja tai yhteyksiä alueella tai kiinteistössä on ennestään.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Katsotaan yhdessä, millaiset yhteydet palvelevat parhaiten liiketoimintaasi.

 • cinian-laadukkaat-valokuituyhteydet-vakuuttivat-hoivatien

  Cinian laadukkaat valokuituyhteydet vakuuttivat Hoivatien

  “Cinian valtti oli se, että valokuituyhteyksiä pystyttiin tuomaan meille hyvin matalla kustannuksella sellaisiinkin kohteisiin, joissa niitä ei aikaisemmin ollut”, kertoo Hoivatien tietohallintopäällikkö Juha Alila.

 • Nestor-cables-arvostaa-toimintavarmoja-tietoliikenneyhteyksiä

  Nestor Cablesille toimivat tietoliikenneyhteydet ovat liiketoiminnan elinehto

  “Jos kaivinkone tehtaan nurkalla kaivaa kuitukaapelin rikki, niin samalla se kaivaa sen perinteisen varayhteyden rikki. Nyt kun yhteys on langaton, pääsemme nopeasti tukiasemaan kiinni”, kertoo Nestor Cablesin hallinto- ja talousjohtaja Sakari Määttä mobiilivarayhteydestä.

 • Varayhteys turvaa liiketoiminnan jatkuvuuden

  Varayhteys turvaa toimintasi jatkuvuuden

  Saat meiltä automaattiset varayhteydet sekä kahdennettuna kuituyhteytenä että mobiiliyhteytenä. Varayhteys varmistaa, että datasi liikkuu myös häiriötilanteessa. Jos pääyhteys vioittuu, liikenne siirtyy varayhteydelle alle sekunnissa.

Näin saat yrityksen internetliittymän käyttöösi

 1. Ota yhteyttä, niin varataan tapaaminen kalenteriin. Aluksi käymme läpi, millaisia yhteyksiä ja palveluita organisaatiosi tarvitsee.
 2. Saat tarjouksen, jossa ehdotamme toimivia ratkaisuja eri toimipisteisiisi. Kerromme esimerkiksi sen, mihin sijainteihin on valokuituyhteys jo valmiiksi saatavilla, ja miten muiden toimipisteiden suhteen kannattaisi edetä. Ehdotamme myös sopivaa palvelutasoa kriittisyysluokituksineen.
 3. Seuraavaksi katsomme tarjouksen läpi yhdessä ja varmistamme, että kokonaisuus vastaa toiveitasi.
 4. Pidämme sinut ajan tasalla toimituksen etenemisestä. Ketterän toimituksen aikataulu riippuu kokonaisratkaisun laajuudesta.
 5. Saat omat yhteyshenkilöt ja jatkuvan tuen tietoverkkoratkaisujen kehittämiseen.

Tutustu myös muihin palveluihimme

Yhteyksien tietoturva

Kaikkiin yhteyksiimme on saatavilla VPN-, palomuuri- ja palvelunestohyökkäyksien torjuntapalveluita. Lisäksi tarjoamme kattavan valikoiman erilaisia kyberturvallisuusratkaisuja.

Yritys- ja lähiverkot

Yhdistä toimipisteesi ja palvelusi yhdeksi hallituksi verkkokokonaisuudeksi, maantieteellisestä sijainnista riippumatta. Keskity ydinliiketoimintaasi ja anna meidän huolehtia verkkoympäristöstäsi puolestasi.

Konesaliyhteydet

Turvaa datasi siirtyminen yritysverkkosi ja vuokraamiesi konesalien välillä valvottujen, tietoturvallisten konesaliyhteyksien avulla. Yksityinen konesaliyhteys on julkista internetiä luotettavampi ja vakaampi.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian. Voit myös varata ajan suoraan ajanvarauskalenteristamme.

Mikäli asiasi koskee tukipyyntöä olethan suoraan yhteydessä asiakastukeemme

Lue lisää