Verkkojen valvonta ja hallinta NOC-palveluna 24/7

Lue lisää Ota yhteyttä
Verkkojen ja järjestelmien hallinta ja valvonta

Yhteydet, laitteet ja järjestelmät aina saatavilla

NOC (Network Operations Center) huolehtii siitä, että tuotanto- ja toimistoverkkosi toimivat luotettavasti. Valvomo on hereillä päivin ja öin, havaitsee häiriöt ja korjaa vikatilanteet nopeasti.

Verkkojen valvonnan ja hallinnoinnin ulkoistaminen on tehokas tapa hyödyntää tuoreinta tietoliikenneosaamista ja -teknologiaa. Saat meiltä reaaliaikaisen tilannekuvan ja analyysin lisäksi tukea uuden kehittämiseen. NOC on elinkaaripalvelu, jossa ympäristöäsi optimoidaan ja parannetaan jatkuvasti. 

Nuku öisin, me valvomme

Katsotaan yhdessä, minkälainen verkkojen valvonnan ja hallinnan kokonaisuus palvelee liiketoimintaasi.

Ota yhteyttä

Asiakkaiden kokemuksia

“Saimme kokonaisratkaisun siihen, miten kameravalvonnan dataa säilytetään ja hallinnoidaan. Selkeän palvelukonseptin myötä pystymme etenemään askel askeleelta kohti tilannetta, jossa myös yhtenäiset laitteistot ja kameroiden tietoliikenne tulevat meille Cinialta. Tietoturva vahvistuu ja päivittäinen operointi helpottuu, kun saamme nopeaa palvelua yhdeltä luukulta.”

Kimmo Keronen, tietohallintopäällikkö
Loimua

Lue lisää

“NOCin ulkoistaminen on fiksu tapa järjestää verkkolaitteiden 24/7-valvonta ja -hallinta. Häiriötilanteet pystytään ratkomaan ammattitaitoisesti myös toimistoajan ulkopuolella. Palvelupyyntöjen hoitamisen lisäksi Cinia hoitaa sovitusti konfiguraatioita. Näin omat asiantuntijamme voivat keskittyä projektien hoitamiseen ja kehitystyöhön.”

Johannes Moijanen, Team Lead
Finavia

Lue lisää

NOC on jatkuvaa huolenpitoa ympäristöistäsi 

Sujuvaksi vaiheistettu käyttöönotto

  • Yrityksen verkkojen, laitteiden ja järjestelmien liittäminen Cinian NOC-palveluun on selkeästi vaiheistettu ja sujuva projekti, jota luotsaa nimetty projektipäällikkö.
  • Tarkistuslistat ja parhaat käytännöt tekevät käyttöönottovaiheesta selkeän kaikille.
  • Lähtötilanteesi huomioiden teemme yhdessä pohjatöitä, kunnes valvontapalvelu voidaan käynnistää. 

 

Teknologioista riippumaton ja räätälöity

  • Ei ole väliä, minkä valmistajien laitteita käytät. Cinian NOC mukautuu ympäristöösi ja kehittää uutta olemassaolevan pohjalta.
  • Otamme joustavasti haltuun myös ympäristöt, joissa legacy-teknologia yhdistyy moderneihin arkkitehtuureihin ja pilveen.
  • Häiriötiedotteet ja toimintaohjeet muokataan erikseen jokaiselle asiakkaalle. 

Pitkän elinkaaren palvelua

  • Jo käyttöönottovaiheessa saat tulevaisuudenkestävän tiekartan teknologioiden kehittämiseen.
  • Voit hankkia NOCin tarkkaan rajattuna osaulkoistuksena tai aloittaa strategisen kumppanuuden, joka ulottuu yhteyksistä ja laitteista tietoturvan vahvistamiseen ja ohjelmistoihin.
  • Verkkojen valvonnan ja hallinnan ytimessä on jatkuva parantaminen ja optimointi.

Valmiina huolehtimaan tietoverkkojesi kokonaisuudesta

Nopea, tehokas ja turvallinen kokonaisuus on enemmän kuin osiensa summa. Cinialta saat yrityksellesi tietoliikenneratkaisut sekä kotimaassa että kansainvälisesti. Valvomme yhteyksiäsi 24/7, jotta liiketoimintasi voi jatkua ilman keskeytyksiä.

Asiantuntijamme ovat erikoistuneet vaativiin ammattilaisympäristöihin. Saman katon alta saat internetyhteydet, kriittisten tuotantoverkkojen IoT- ja OT-ratkaisut, sekä yhteydet pilveen ja konesaleihin, mutta myös kattavat valvonta- ja kyberturvallisuuspalvelut. Teemme yhteistyötä lähes kaikkien kotimaisten operaattoreiden kanssa ja edustamme useita eri laitevalmistajia.

Ota yhteyttä – autamme mielellämme!

Timo Kokkola Tietoverkot +358 40 862 1553
Jussi Kiuru Tietoverkot, Myyntijohtaja +358 40 187 2130

Kuinka voimme auttaa?

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.