Skip to main content

Verkkojen ja järjestelmien 24/7 valvonta ja hallinta

Valvomme yhteyksiä ja järjestelmiäsi ympäri vuorokauden, jotta liiketoimintasi voi jatkua ilman keskeytyksiä.

Verkkojen-ja-jarjestelmien-24-7-valvonta-ja-hallinta

Yhteydet, laitteet ja järjestelmät aina saatavilla

Cinian Network Operations Center valvoo tietoverkkojasi 24/7, reagoi vikatilanteisiin ja käynnistää sovitut toimenpiteet. Koordinoimme laitteidesi huolto- ja kunnossapidon ja huolehdimme vikatilanteiden ennakoinnista sekä ympäristösi jatkuvasta optimoinnista ja parantamisesta. Cinian kehittämän valvontaratkaisun avulla seuraat digitaalisen ympäristösi toimintaa ja suorituskykyä. Saat meiltä myös kameravalvonta- ja turvallisuusratkaisut kriittisimpiinkin toimintaympäristöihin.

Tutustu verkkojen ja järjestelmien valvonnan ja hallinnan palveluihin

 • Network Operations Center (NOC)

  NOC (Network Operations Center) valvoo ja hallinnoi verkkojasi vuorokauden ympäri. NOC on elinkaaripalvelu, jossa ympäristöäsi optimoidaan jatkuvasti.

 • Valvontaratkaisu ja tilannekuva

  Cinian valvontaratkaisu cEye monitoroi IT-ympäristöäsi infrasta aina sovellustasolle asti. Sen selkeä dashboard-näkymä on analytiikan ja raportoinnin peruskivi. 

 • Ennakoiva huolto ja kunnossapito

  Fiksut prosessit tietoliikennelaitteiden huoltoon on varmistettava jo ennakkoon, ja siinä IoT:llä ja tekoälyllä on tärkeä rooli. Vikatilanteissa koordinoimme huoltotyöt puolestasi.

 • Kameravalvonta- ja turvallisuusratkaisut

  Helppoutta tuotannon ja tilojen valvontaan, uutta liiketoimintaa älykkäästä automaatiosta? Rakennamme tietoturvalliset kameravalvontajärjestelmät vaativimpiinkin kohteisiin.

Valitse sinulle sopiva kumppanuusmalli

Kokonaisvaltainen strateginen kumppanuus vai tarkkaan rajattu osaulkoistus? Mietitään yhdessä, millainen kokonaisuus palvelee parhaiten liiketoimintaasi.

Asiakkaidemme kokemuksia

 • “Saimme kokonaisratkaisun siihen, miten kameravalvonnan dataa säilytetään ja hallinnoidaan. Selkeän palvelukonseptin myötä pystymme etenemään askel askeleelta kohti tilannetta, jossa myös yhtenäiset laitteistot ja kameroiden tietoliikenne tulevat meille Cinialta. Tietoturva vahvistuu ja päivittäinen operointi helpottuu, kun saamme nopeaa palvelua yhdeltä luukulta.”
 • ”NOCin ulkoistaminen on fiksu tapa järjestää verkkolaitteiden 24/7-valvonta ja -hallinta. Häiriötilanteet pystytään ratkomaan ammattitaitoisesti myös toimistoajan ulkopuolella. Palvelupyyntöjen hoitamisen lisäksi Cinia hoitaa sovitusti konfiguraatioita. Näin omat asiantuntijamme voivat keskittyä projektien hoitamiseen ja kehitystyöhön.”

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jätä yhteystietosi tai kysymyksesi ja olemme sinuun yhteydessä mahdollisimman pian.

Lue lisää